"


Οι συναντήσεις εργασίας του Γιάννη Κορεντσίδη: Δεν πρόκειται να χάσουμε ούτε λεπτό μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου


Μήνυμα στους πολίτες της Καστοριάς ότι η νέα δημοτική αρχή δεν πρόκειται να χάσει ούτε λεπτό μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου που αναλαμβάνει επίσημα καθήκοντα,

έστειλε ο νέος Δήμαρχος Καστοριάς κ. Γιάννης Κορεντσίδης έπειτα από τις σημερινές πρωινές συναντήσεις εργασίας που είχε διαδοχικά με τον Δήμαρχο και τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.

«Υπάρχουν στον Δήμο Καστοριάς, πολλά και ανοικτά ζητήματα, μικρά και μεγάλα, για τα οποία θέλουμε να καταθέσουμε τις  προτάσεις μας και να δώσουμε το συντομότερο δυνατόν αποτελεσματικές λύσεις. Γι’ αυτό δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε μία μέρα, ούτε ένα λεπτό. Θέλουμε, όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, να  είμαστε πανέτοιμοι την 1η Σεπτεμβρίου» ανέφερε σε σχετικές δηλώσεις ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Καστοριάς, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι «μέχρι τότε όλη την ευθύνη του Δήμου μέσα στο καλοκαίρι την έχει η απερχόμενη δημοτική αρχή. Όμως, επειδή ξέρουμε ότι μας περιμένει πάρα πολλή δουλειά μπροστά μας, είναι πάρα πολύ σημαντικό να οργανώσουμε από τώρα μία συνεργασία και μία ομαλή μετάβαση για την επόμενη μέρα, όπου θα πρέπει όλοι μαζί να σηματοδοτήσουμε ένα νέο ξεκίνημα. Θα πρέπει να μας διακατέχει πνεύμα συνεννόησης, συνεργασίας και αλληλοσεβασμού για να πάμε τον τόπο μας μπροστά».

Λίγο νωρίτερα ο κ. Γιάννης Κορεντσίδης παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορα, όπου εορτάστηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως, του ιατρού και θαυματουργού, παρουσία του νέου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργου Κασαπίδη. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε και στους δύο να τους προστατεύει ο Άγιος Λουκάς και να τους χαρίζει πνευματική και σωματική υγεία.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ