"


Η επίσημη έναρξη λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ σε 24ωρη βάση και η πρόσληψη ενός μόνιμου χειρουργού στο Νοσοκομείο

Σεμνή τελετή αγιασμού πραγματοποιήθηκε παρουσία του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας κου. Κίρκου Γεωργίου, της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κας. Τελιγιορίδου


Ολυμπίας, των τριών (3) Φυσιάτρων του ΚΕΦΙΑΠ Αμυνταίου και πλήθος κόσμου,  χθες Δευτέρα 18 Ιουνίου 2019 για την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του ΚΕΦΙΑΠ Άργους Ορεστικού, σε 24ωρη βάση και με κλειστού τύπου νοσηλεία.

Με την αμέριστη στήριξη του Υπουργείου Υγείας, της 3ης υγειονομικής Περιφέρειας αλλά και της υφυπουργού κας. Τελιγιορίδου Ολυμπίας, ένα μεγάλο στοίχημα κερδήθηκε, αφού το συγκεκριμένο ίδρυμα επί 20ετίας λειτουργούσε μόνο σε πρωινή βάση, αφήνοντας επί της ουσίας ανεκμετάλλευτα υποδομές και εξοπλισμό. Επίσης, ένα χρόνιο αίτημα των πολιτών εκπληρώθηκε, αφού ήταν αναγκασμένοι να αναζητούν λύσεις αποκατάστασης στον ιδιωτικό τομέα, επιβαρύνοντας τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό.

Ήδη στο Κέντρο νοσηλεύονται τρείς ασθενείς και σταδιακά μετά από έγκριση των Φυσιάτρων θα προγραμματιστούν και νέες εισαγωγές.

Μάλιστα πραγματοποιήθηκε χθες και η πρόσληψη ενός (1) ακόμη μόνιμου ιατρού ειδικότητας Χειρουργικής, καλύπτοντας έτσι και την τέταρτη θέση του Οργανογράμματος του Νοσοκομείου.

Ο Διοικητής
Αντωνιάδης Βασίλειος







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ