"


Πανέτοιμες οι Κορασίδες του ΓΠΟ Καστοριάς για το final four του Βόλου – Ξεχωρίζουν τα μπλουζάκια…



Την δική τους ιστορία γράφουν οι Κορασίδες του ΓΠΟ Καστοριάς. Τα μικρά αστέρια μετά από μία σειρά τριών δραματικών αγώνων στον θεσμό του Κυπέλλου, που κρίθηκαν και οι τρεις στην διαδικασία των πέναλτι, εξασφάλισαν για πρώτη φορά την συμμετοχή τους στο final four της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στον Βόλο.


Ο ΓΠΟ Καστοριάς μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα ολοκλήρωσε την προετοιμασία και είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό της Κυριακής.

Υπό την επίβλεψη των Χ. Καλύβα και Ν. Τζιάρα οι μικρές μας έφθασαν στο τέλος της προετοιμασίας τους για το Final Four του κυπέλλου Ελλάδος κορασίδων που θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή (ημιτελικοί) και την Κυριακή (τελικός) στον Βόλο.



Ωστόσο, στο στρατόπεδο της Καστοριάς, ως τελικό χαρακτηρίζουν τον αυριανό αγώνα, μιας και αυτός θα εξασφαλίσει την ιστορική πρόκριση  στον τελικό της διοργάνωσης.

Στο πλευρό των μικρών αστεριών θα βρίσκονται στο αυριανό κρίσιμο ματς και όλες οι αθλήτριες της μεγάλης ομάδας, καθώς επίσης γονείς και πολλοί φίλοι του συλλόγου, όπου ετοιμάζουν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ενώ ο σύλλογος έβγαλε και ξεχωριστά μπλουζάκια ειδικά για το Final Four.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης στις 17:00, ενώ την ίδια ώρα στο Πανθεσσαλικό στάδιο, στον άλλο ημιτελικό, θα αναμετρηθούν τα Βριλήσσια με την Αγ.Παρασκευή.

Οι νικήτριες ομάδες που θα προκύψουν από τα αυριανά ματς θα αναμετρηθούν την Κυριακή στον μεγάλο τελικό που θα διεξαχθεί  στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό στάδιο, ενώ δεν υπάρχει προγραμματισμένος μικρός τελικός.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι ηττημένες ομάδες των ημιτελικών θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής το πρωϊ του Σαββάτου.

Η αποστολή του ΓΠΟ Καστοριάς θα αναχωρήσει αύριο (Παρασκευή) στις 8 το πρωϊ για τον Βόλο, όπου και θα διανυκτερεύσει μετά τον αγώνα, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης θα παραμείνει και το Σάββατο και θα επιστρέψει την Κυριακή μετά τον μεγάλο Τελικό.

Οι ορισμοί των διαιτητών στο Final Four των Κορασίδων










Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ