"


Ευχές του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης Δυτ.Μακεδονίας και οδηγίες για τους μαθητές της Γ' Λυκείου

"Αγαπητοί μαθητές, αγαπητές μαθήτριες,


Με την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στα Ανώτατα


Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, εύχομαι καλή επιτυχία στην καθεμιά και στον καθένα σας!

Εμπιστευθείτε τις δυνάμεις σας και με αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και ηρεμία, διεκδικήστε την πορεία ζωής που επιθυμείτε. Οι εκπαιδευτικοί μας και οι γονείς σας είναι δίπλα σας, για να υποστηρίξουν την πραγματοποίηση των ονείρων σας.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας σας διαβεβαιώνει, ότι και φέτος έχει διασφαλίσει το κύρος, την αξιοπιστία και το αδιάβλητο των εξετάσεων.

Στις φετινές εξετάσεις στην Περιφέρειά μας λαμβάνουν μέρος 2266 μαθητές Γενικών Λυκείων σε 18 εξεταστικά κέντρα και 720 μαθητές ΕΠΑΛ σε 5 εξεταστικά κέντρα. Η διαδικασία των εξετάσεων υποστηρίζεται από 853 επιτηρητές εκπαιδευτικούς, ενώ στις αναγκαίες επιτροπές συμμετέχουν 256 εκπαιδευτικοί και το προβλεπόμενο διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό των Υπηρεσιών μας. Στα Βαθμολογικά Κέντρα της Περιφέρειάς μας θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους 284 εκπαιδευτικοί.

Τέλος, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας ενημερώνει τους υποψήφιους και τους γονείς τους ότι, ήδη από τις 3/6/2019, σε συνεργασία με το ΠΕΚΕΣ και τα ΚΕΣΥ Δυτικής Μακεδονίας, έχει εξασφαλισθεί η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης από ψυχολόγους της Διεύθυνσής μας καθημερινά και για όλη τη διάρκεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων, από τις 09:00 έως τις 14:00, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Δυτικής Μακεδονίας.

Για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, μπορείτε να απευθύνεστε στους εκπαιδευτικούς τα ονόματα και τα στοιχεία επικοινωνίας των οποίων παρατίθενται στον πίνακα που ακολουθεί."


Θοδωρής Μαρδίρης,
Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης

Πηγή: kozan.gr
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ