"


Ευχαριστίες αποδίδονται στο δήμαρχο Καστοριάς για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος φιλαναγνωσίας


"Με την ολοκλήρωση του προγράμματος φιλαναγνωσίας: «Η φαντασία πάει... σχολείο» που υλοποιήθηκε για 5η φορά στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία του νομού μας,


νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά το Δήμο Καστοριάς και ιδιαίτερα εσάς προσωπικά για τη συνεργασία και την  υποστήριξη που μας παρείχατε. Εκφράζουμε ακόμη τις θερμές μας ευχαριστίες προς τον κ. Λ. Παπαδημητρίου, Αντιδήμαρχο Παιδείας και Πολιτισμού και τον κ. Δ. Στυλιάδη Πρόεδρο Σχολικής Επιτροπής  Α/θμιας Εκπ/σης, για την άμεση ανταπόκριση και προώθηση του αιτήματός μας και τη συνεργασία μας.

Ομολογουμένως οι φετινές δράσεις ήταν εξαιρετικά ποιοτικές και η επιτυχία τους απόλυτη. Το σχολείο αποτελεί τον πιο ιδανικό χώρο για δράσεις φιλαναγνωσίας προκειμένου οι μαθητές μας να μπορούν από τα πρώτα τους βήματα να χτίζουν μια πιο θετική και φιλική σχέση με το λογοτεχνικό βιβλίο. Η αρωγή του δήμου σας  στην προσπάθειά μας αυτή έχει καταλυτικό ρόλο. Προσδοκώντας στη συνέχιση του προγράμματος, το οποίο αποτελεί πλέον σταθερό εκπαιδευτικό θεσμό,  και της συνεργασίας μας δεχθείτε την εκτίμηση και τις θερμές μας ευχαριστίες.
            
Οι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου
ΠΕΚΕΣ Δυτικής Μακεδονίας

Έλενα Ζυγούρη
Κωνσταντίνα Βαϊρινού
Δημήτρης Τζήμας
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ