"


Το Μεγάλο Αθλητικό γεγονός "TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019" έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας

Ο Δήμος Καστοριάς, συνδιοργανωτής του "TRIMORE Multisports TOUR - Kastoria 2019", με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς και την "TRIMORE - XTERRA Greece", βρίσκεται στην ευχάριστη θέση

να ανακοινώσει τις τριήμερες εκδηλώσεις Τριάθλου ενηλίκων και παιδιών, Ποδηλάτου, Δρόμου βουνού και πλήθους παιδικών δραστηριοτήτων που θα λάβουν χώρα στις 21-23 Ιουνίου 2019 στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο των ενεργειών και προσπαθειών τουριστικής και γενικότερης ανάπτυξης της πόλης μας, καθώς και μύησης περισσοτέρων παιδιών στις τάξεις του αθλητισμού και τις ευγενούς ψυχαγωγίας, σχεδιάστηκε και πρόκειται να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση ιδιαιτέρως υψηλού επιπέδου, πόλος έλξης κορυφαίων αθλητών, αθλητών όλων των ηλικιών και επιπέδων καθώς και πλήθους επισκεπτών σ’ ένα πλούσιο σε περιεχόμενο τριήμερο.

Η εκδήλωση αυτή χρειάζεται την ουσιαστική στήριξη της πόλης, τόσο με την κατανόηση της μικρής όχλησης που θα επιφέρει στην καθημερινότητα του πολίτη της Καστοριάς και των γύρω χωριών, όσο και με την έμπρακτη συμμετοχή: συμμετοχές σε αθλήματα, δημιουργία κερκίδας (δυναμικοί θεατές), προσφορά εθελοντικού έργου.

Στην προσπάθεια μας να προσφέρουμε τη βέλτιστη ασφάλεια και διευκόλυνση στους αθλητές και επισκέπτες που θα προσέλθουν στη διοργάνωση, πέραν των 90 ατόμων με τα οποία η ίδια η διοργάνωση προσέρχεται στην πόλη μας, θα χρειαστούν 120 ακόμη εθελοντές για το τριήμερο 21-23 Ιουνίου.

Προσκαλούμε κάθε ενδιαφερόμενο, να πληροφορηθεί για τη διοργάνωση από το site της: www.trimore.gr/el/events/kastoria-triathlon/concept, καθώς επίσης να δηλώσει εθελοντής στην ειδική φόρμα: www.trimore.gr/el/ethelontismos-2

Έχουμε μια μοναδική ευκαιρία, να δημιουργήσουμε έναν θεσμό που θα μας κάνει περήφανους, θα προσελκύει στην πόλη μας χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο, θα δείξει νέους - όμορφους δρόμους στους νέους της πόλης μας και θα συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη και την πρόοδο.

Στις 21 Ιουνίου, η πόλη ανοίγει τις πύλες της να υποδεχτεί μια νέα μεγάλη διοργάνωση! Ας αγκαλιάσουμε την προσπάθεια και ας καλοδεχτούμε τους επισκέπτες ως φιλοξενούμενούς μας!

 


 

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ