"


813 Υποψήφιοι δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι και 11 συνδυασμοί στο νομό Καστοριάς!!! (Δείτε Όλα τα ονόματα των υποψηφίων και στους τρεις Δήμους)



Ανακηρύχθηκαν και επίσημα από το Πρωτοδικείο Καστοριάς, οι Υποψήφιοι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, των τριών Δήμων του νομού Καστοριάς, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019.


Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία λοιπόν στις φετινές δημοτικές εκλογές θα συμμετέχουν συνολικά 11 ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ και  813 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ  ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ!!  Θυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2014 συμμετείχαν 997 υποψήφιοι.

Πέντε συνδυασμοί στην Καστοριά με 270 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και 238 Τοπικούς.
Στον Δήμο Καστοριάς θα συμμετέχουν συνολικά πέντε συνδυασμοί στους οποίους θα απαρτίζουν 270 δημοτικοί σύμβουλοι και 238 τοπικοί.

Στον Δήμο Άργους Ορεστικού θα συμμετέχουν συνολικά τρεις συνδυασμοί στους οποίους θα απαρτίζουν 104 δημοτικοί σύμβουλοι και 75 τοπικοί.

Στον Δήμο Νεστορίου θα συμμετέχουν συνολικά τρεις συνδυασμοί στους οποίους θα απαρτίζουν 63 δημοτικοί σύμβουλοι και 63 τοπικοί.
Αναλυτικά οι συνδυασμοί και τα ονόματα των όλων υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών συμβούλων και στους τρεις Δήμους του νομού Καστοριάς.


ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


































ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ





















ΔΗΜΟΣ ΝΕΣΤΟΡΙΟΥ





















Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ