"


Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών δηλώνει τη συμπαράσταση του στην επιχείρηση «MARCO VARNI»


Ο Σύνδεσμος  Ελλήνων Γουνοποιών (ΣΕΓ) εκφράζει την αμέριστη στήριξη και τη συμπαράστασή του προς την επιχείρηση «MARCO VARNI» σχετικά με την υπόθεση των δύο κλοπών γουναρικών

από το κατάστημα της επιχείρησης τον Οκτώβριο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2017, η οποία δικάζεται τη Δευτέρα 13-05-2019 στο Εφετείο Κακουργημάτων στην Κοζάνη.
           
Τα σοβαρά αυτά εγκλήματα, ο τρόπος με τον οποίο οργανώθηκαν και εκτελέστηκαν οι κλοπές των γουναρικών και οι φυγαδεύσεις τους από πολυμελή οργάνωση Σέρβων καθώς και οι πολύ μεγάλες ποσότητες των γουναρικών που εκλάπησαν από την ανωτέρω επιχείρηση δυο φορές σε διάστημα μόλις τεσσάρων ετών, προκάλεσαν μεγάλη αναστάτωση, ανησυχία και φόβο σε όλους μας.
           
Στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο κλάδος της γούνας και όλοι όσοι ανήκουμε στο χώρο αυτό πραγματοποιούμε καθημερινό αγώνα προκειμένου να φέρουμε εις πέρας την αποστολή που έχουμε αναλάβει. Επιπρόσθετα, όμως, καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε και τους προαναφερόμενους εξωγενείς παράγοντες οι οποίοι κινούνται πέρα από κάθε νομιμότητα και αποσκοπούν με κάθε τρόπο να καταστρέψουν τους κόπους και τις θυσίες που πραγματοποιούν οι γουνοποιοί για πολλές δεκαετίες.
           
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στέκεται απέναντι σε κάθε είδους τέτοια φαινόμενα. Το ελάχιστο που δικαιούμαστε όλοι ως πολίτες και ως επαγγελματίες είναι η εξασφάλιση ενός σύννομου, υγιούς και ασφαλούς περιβάλλοντος μέσα στο οποίο θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον αέναο και δύσκολο αγώνα μας προς όφελος ολόκληρης της ελληνικής οικονομίας.
                                                   
Με εκτίμηση
Για Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γενικός Γραμματέας
Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος                                      Κουτσουλιώτας Μηνάς





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ