"

Ο Πάνος Κεπαπτσόγλου στο Αμπελοχώρι (ΦΩΤΟΣ)


Το Αμπελοχώρι επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού στο πλαίσιο της περιοδείας του.


Ο κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου συνάντησε στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού τους κατοίκους και μίλησε για έργα-πράξεις, για τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του, αλλά και για τα θέματα-προβλήματα των κατοίκων.

Δήλωσε πως ήταν, είναι και θα είναι στο πλάι τους κάνοντας πράξη έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα και τις καθημερινές τους ανάγκες, για την ολοκλήρωση μερικών χώρων του χωριού και για τα έργα που θα πραγματοποιηθούν με στόχο τη διαχείριση των λυμάτων της κοινότητας και των άλλων οικισμών-κοινοτήτων και που δεν ήταν εφικτό να γίνουν άμεσα λόγω ανωτέρων δυνάμεων  αλλά κερδήθηκαν με πολλούς κόπους.

Επίσης, μίλησε και για έργα αρδευτικά και οδοποιίας καθώς και για βελτιώσεις δρόμων σκορπώντας χαρά στους κατοίκους.

«Εμείς έχουμε να προσφέρουμε πολλά και αυτή είναι η διαφορά μας, έχουμε συγκεκριμένες θέσεις και γι’ αυτό τις γράφουμε και δεν τις λέμε απλά» είπε ο δήμαρχος και σχολίασε το μικρό ενημερωτικό βιβλιαράκι που μοίρασε προτρέποντας τους να το διαβάσουν και να παρατηρήσουν πως όλοι οι υποψήφιοι έχουν να επιδείξουν κάτι.

«Κερδίσαμε το πρωτόγνωρο για την περιοχή των 55 εκατομ. Ευρώ. Δίνουμε καθημερινά εξετάσεις και νομίζω τις περνάμε με καλό βαθμό.

Επιμένουμε στο Όραμα γιατί το όραμα δεν έχει τελειώσει ποτέ και ούτε πρόκειται να τελειώσει, αλλά όταν πάει να κλείσει εμπλουτίζεται από νέα οράματα και από νέους ανθρώπους».
«Θέλουμε έναν Πρότυπο Δήμο, έναν Δήμο που να σέβεται τον πολίτη!» 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ