"


Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στο πλευρό της γουνοποιητικής επιχείρησης «MARCO VARNI»


Mε αφορμή τη διεξαγωγή ποινικής δίκης, την ερχόμενη Δευτέρα 13 Μαΐου 2019 και ώρα 9:00 π.μ. στο Εφετείο Κακουργημάτων Δυτικής Μακεδονίας,

για τη γνωστή υπόθεση των δυο μεγάλων κλοπών σε βάρος  γουναρικών της επιχείρησης «MARCO VARNI», τον Οκτώβριο του 2013 και τον Νοέμβριο του 2017, η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας επαναλαμβάνει ότι βρίσκεται στο πλευρό της γουνοποιητικής επιχείρησης.

Πρόκειται για μια υπόθεση που απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί έντονα ολόκληρο τον κλάδο της γούνας διότι από την εξιχνίαση του εγκλήματος διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για πολυμελή ομάδα ατόμων Σέρβικης καταγωγής που δρα μεθοδευμένα, οργανωμένα, με ιδιαίτερα μέσα και σχέδιο δράσης και διαφυγής με τα κλοπιμαία γουναρικά.

Όλα αυτά τα γεγονότα αναστάτωσαν ολόκληρο τον κλάδο της γούνας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ο φόβος και η ανησυχία διατηρούνται μέχρι και σήμερα. Μοναδική ελπίδα προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία και ασφάλεια σε όλα τα μέλη του κλάδου της γούνας είναι η εξάλειψη και αποτελεσματική καταστολή τέτοιου είδους εγκληματικών φαινομένων μέσα από τους αρμόδιους θεσμούς της Ελληνικής Πολιτείας.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ