"


Γιόρτασε την αδειοδότηση του Εκθεσιακού Κέντρου ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς


Το νέο κεφάλαιο που ξεκινά για το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς με την αδειοδότηση του Εκθεσιακού Κέντρου Γούνας γιόρτασαν τα μέλη του νέου Δ.Σ. του οργάνου, μη παραλείποντας
να αποδώσουν τα εύσημα στον πρώην πρόεδρο του Συνδέσμου, κ. Γιάννη Κορεντσίδη, χάριν στις εντατικές προσπάθειες του οποίου επήλθε το αίσιο αυτό αποτέλεσμα.

Το Κέντρο Γούνας που και επίσημα πλέον παίρνει τον τίτλο του Εκθεσιακού παραδίδεται στην τοπική κοινωνία καθαρό από «βαρίδια», αλλά και διαθέσιμο για τη διεξαγωγή παντός είδους εκθέσεων, ως ένα εργαλείο που μπορεί να αξιοποιηθεί για την ανάπτυξη της περιοχής μας.

«Ο λόγος που γίνεται σήμερα αυτή η συγκέντρωση είναι γιατί επιτέλους έχουμε την άδεια αλλαγής χρήσης του Κέντρου Γούνας στα χέρια μας. Πλέον, το κτίριο του Συνδέσμου Γουνοποιών είναι καθόλα νόμιμο σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή εκθέσεων. Η επιτυχία αυτή, πρέπει να πούμε, οφείλεται κατά 100% στον κ. Γιάννη Κορεντσίδη» είπε χαρακτηριστικά ο νέος Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς, κ. Απόστολος Τσούκας.

«Όλοι μας  βάλαμε ένα λιθαράκι προκειμένου πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος. Η  συνεργασία μας ως Διοικητικό Συμβούλιο ήταν άψογη. Ήσασταν όλοι δίπλα μου και στηρίξατε αυτήν την προσπάθεια. Θεωρώ ότι είμαστε κάτι παραπάνω από συνεργάτες, είμαστε οικογένεια», είπε, από την πλευρά του, απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους ο πρώην πρόεδρος.

Τα μέλη της νέας διοίκησης δεν παρέλειψαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στον κ. Κορεντσίδη στον νέο του αγώνα, βέβαιοι ότι οι μάχες που θα δώσει για τον Δήμο της Καστοριάς, εφόσον εκλεγεί, θα δοθούν με τον ίδιο ζήλο και αυταπάρνηση, όπως άλλωστε έγινε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.









Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ