"

Γ. Ζεμπιλιάδου: Οι τηλεθερμάνσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν και οι μετεγκαταστάσεις Ακρινής και Αναργύρων θα γίνουν

Τη δέσμευση πως ό,τι κι αν γίνει οι τηλεθερμάνσεις θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά και ότι θα υλοποιηθούν οι μετεγκαταστάσεις της Ακρινής και των Αναργύρων,

 εξέφρασε η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κα. Γεωργία Ζεμπιλιάδου μιλώντας προχθές το απόγευμα στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Πτολεμαΐδας.

Η επικεφαλής του συνδυασμού "ΕΛΠΙΔΑ" τόνισε πως “εμείς δώσαμε το παρόν σε όλους τους αγώνες που δόθηκαν για να μην ξεπουληθεί η ΔΕΗ και υποστεί τη μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή η περιοχή, την ώρα που άλλοι έβαζαν πλάτες στην Κυβέρνηση για να εφαρμόσει το σχέδιο της και άλλοι απλώς παρακολουθούσαν τις εξελίξεις από μακριά χωρίς να πουν ούτε μια λέξη.
Το ίδιο θα κάνουμε και ως Περιφερειακή αρχή.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να παραμείνουμε το ενεργειακό κέντρο της χώρας και να μην ερημώσει ο τόπος από τη μια μέρα στην άλλη και αναγκαστούν τα παιδιά μας, αλλά και εμείς, να αναζητήσουμε την τύχη μας αλλού”.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των τηλεθερμάνσεων και της συνέχισης της λειτουργίας τους που κινδυνεύουν αν κλείσουν ή πουληθούν μονάδες της ΔΕΗ, η κα. Γεωργία Ζεμπιλιάδου ήταν απόλυτη: “δεν πρόκειται να επιτρέψουμε το κλείσιμο των τηλεθερμάνσεων, για τις οποίες έχουν επενδυθεί δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και η λειτουργία τους έχει πολλαπλά οφέλη για τους πολίτες και τον τόπο. Αυτό αποτελεί προσωπική μου δέσμευση.
 
Όπως προσωπική μου δέσμευση αποτελεί και η ολοκλήρωση των μετεγκαταστάσεων της Ακρινής και των Αναργύρων, χωρίς να ζημιωθούν οι κάτοικοι τους”. 


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ