"


Φωτογραφίες και βίντεο από τις επισκέψεις του Γ. Κασαπίδη στην Καστοριά


Περιοδεία πραγματοποίησε ο υπoψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης με τους υποψηφίους του συνδυασμού "Αλλάζουμε πορεία"
την Πέμπτη 2 Μαΐου 2019 στην Περιφερική Ενότητα Καστοριάς.

Ο κ. Κασαπίδης πραγματοποίησε επαφές με τον εκπρόσωπο του συλλόγου ιδιοκτητών ενοικιαζομένων καταλυμάτων Καστοριάς Αντιπρόεδρο κ. Βασίλη Ζιάκα, τους εκπροσώπους του Σύλλογου ερασιτεχνών αλιέων και φίλων λίμνης Καστοριάς κ. Σωτηριάδη Θόδωρο Πρόεδρο και κ. Τσομπάνο Δημήτρη Αντιπρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο της  Ένωσης συνοριακών φυλάκων Καστοριάς με εκπρόσωπο τον Πρόεδρό κ. Παπουτσίδη Κυριάκο, και τον σύλλογο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος Καστοριάς κ. Γεωργιάδη Άγγελο Πρόεδρο, κ. Ντούκα Πέτρου Γραμματέα και κ. Αξώτη Άγγελο Ταμία.
       
Ακολούθως, επισκέφτηκε την κτηνοτροφική μονάδα του κ. Μανιού Τσακάλη στα Κορέστεια, όπου και ενημερώθηκε για τις προοπτικές ανάπτυξης της Ελληνικής κόκκινης φυλής βοοειδών και την ένταξη στην ομάδα των κτηνοτρόφων και νέων μελών από τις περιοχές του Βοΐου και των Πρεσπών.

Η 44η Διεθνής Έκθεση Γούνας Καστοριάς ήταν ο επόμενος σταθμός της περιοδείας, όπου ο κ. Κασαπίδης παρακάθισε σε σύσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» και τον Πρόεδρο του κ. Τσούκα Απόστολο, ακολούθησε περιήγηση στα περίπτερα της έκθεσης όπου ο κ. Κασαπίδης ευχήθηκε καλές δουλειές σε όλους τους επιχειρηματίες.

Στάση, όπως η μέρα το επέβαλε, έγινε και στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου πηγής της Εβραίδος στην πόλη της Καστοριάς, με παρακολούθηση της ακολουθίας του εσπερινού και συμμετοχή στην λιτανεία της ιεράς εικόνος, προεξάρχοντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Καστορίας κ.κ Σεραφείμ.

Η μέρα έκλεισε με σύσκεψη με νέους αγρότες, κυρίως παραγωγούς οπωροκηπευτικών προϊόντων, στους Αμπελόκηπους Καστοριάς όπου ο κ. Κασαπίδης έκανε ανάλυση των θέσεων του συνδυασμού σχετικά με τον τομέα δραστηριοποίησης τους.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ