"


ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ : Ραντεβού με την ιστορία η Καστοριά, στις 7 Ιουνίου στον Βόλο στο final 4

Η πρόκριση των κορασίδων της Καστοριάς στην τελική φάση της διοργάνωσης του θεσμού αναμφίβολα αποτελεί τεράστια επιτυχία.

Μετά τη νέα δραματική νίκη πρόκριση ύστερα από ένα συναρπαστικό εκτός έδρας ματς, με εναλλαγές στο σκορ, κόντρα στον Αετό Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης Κυπέλλου, έγραψαν την δική τους ιστορία εξασφαλίζοντας για πρώτη φορά την συμμετοχή τους στην τελική φάση.
Το ματς έληξε ισόπαλο 2-2, ενώ στην διαδικασία των πέναλτι η Καστοριά επικράτησε με σκορ 5-6.
Θυμίζουμε, ότι οι κορασίδες της Καστοριάς συμμετείχαν φέτος για δεύτερη χρονιά στον θεσμό και μετά από τρία συναρπαστικά ματς των αντίστοιχων γύρων (Δράμα, Βασίλισσα Θράκης και Αετός Θεσσαλονίκης) που κρίθηκαν και τα τρία  στα πέναλτι!!! κατάφεραν να προκριθούν στο final 4, διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό ή ακόμα και την κατάκτηση του κυπέλλου.

Το final 4 θα διεξαχθεί στον Βόλο την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 5 μ.μ., όπου η ομάδα της Καστοριάς θα αντιμετωπίσει τις Νέες Τρικάλων. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 5 μ.μ. με την Καστοριά να αντιμετωπίζει τον νικητή της αναμέτρησης Βριλήσσια - Αγ. Παρασκευή.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ