"


Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΝΕΣΤΟΡΙΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» ο Εργελετζής Στυλιανός
Ας δούμε ποιος είναι ο Στυλιανός Εργελετζής...ΕΡΓΕΛΕΤΖΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ : 

(6946 363693) Email : ergeletzis.s @gmail.com:

Το γένος Στεφοπούλου Ελένης. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Ψυχιατρικός Εργοθεραπευτής, Ειδικός Αποκατάστασης στην Ψυχική Υγεία με ΜΒΑ στην Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας. Καθηγητής Εργοθεραπείας στα ΔΙΕΚ ΘΕΡΜΗΣ επί σειρά ετών από το 2014, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ, Εξεταστής στην πιστοποίηση των Β. Εργοθεραπείας στα ΔΙΕΚ, και μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος επί 20 έτη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (ΨΝΘ) – διασυνδεόμενο (Γ.Ν.Γ.Παπανικολάου) και Υπεύθυνος Αποκατάστασης σε δύο Οικοτροφεία του ΨΝΘ με την ονομασία ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ και ΑΛΚΥΟΝΗ στην Περαία Θεσσαλονίκης.

 Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής στην Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π.) τμήματος ΑΤΕΙ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ.

Με συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση και πλήθος εργασιών και ερευνών στο πλαίσιο της Εργοθεραπείας, και πολύ έντονη παρουσία σε Διεθνή Συνέδρια και Ημερίδες. Στο παρελθόν εργάστηκε στα Νοσοκομεία: ΔΑΦΝΙ (ΑΘΗΝΑ), ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΣ (ΑΘΗΝΑ), ΝΑΥΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (ΝΝΑ-ΑΘΗΝΑ), ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΩΝ, (ΕΙΑΑ-ΑΘΗΝΑ).

Την δεκαετία του 1980 ο παππούς του Στεφόπουλος Δημήτριος μαζί με το Στεφόπουλο Ζήση (ΤΣΑΡΛΙ), διατηρούσε το Ξενοδοχείο και Εστιατόριο ΗΛYΣΙΑ στην πλατεία Κολόμβου στη Θεσσαλονίκη, που αποτελούσε το μόνιμο σημείο αναφοράς όλης της Δυτικής Μακεδονίας.
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ