"


Επιστολή με τον απολογισμό της επίσκεψης της Κορεατικής Επιχειρηματικής Αποστολής στην 44η Έκθεση Γούνας


Επίσημη διαβεβαίωση της επιτυχίας της 44ης Έκθεσης Γούνας Καστοριάς


Αρκετά θετικά είναι τα σχόλια για τη 44η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, η οποία τόσο οργανωτικά όσο και εμπορικά παρουσίασε επιτυχία, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον για τον κλάδο της γούνας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με επιστολή του Συμβούλου ΟΕΥ Α' της Ελληνικής Πρεσβείας μας στην Σεούλ της Κορέας, κου. Κωνσταντίνου Δίκαρου, στο πλαίσιο ενός πρώτου απολογισμού για τα αποτελέσματα της Κορεάτικης επιχειρηματικής αποστολής που επισκέφθηκε την Καστοριά, το μέγεθος της Έκθεσης Γούνας Καστοριάς προκάλεσε εντύπωση στους Κορεάτες, οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα των προϊόντων και τον επαγγελματισμό των συνομιλητών τους.

Μάλιστα, ο κ. Δίκαρος επισήμανε πως η Δ.Ε.Γ.Κ. είναι μία από τις τρεις σημαντικότερες Εκθέσεις Γούνας παγκοσμίως, με πολλές προοπτικές να καταστεί δεύτερη, καθώς η πορεία της Έκθεσης του Χονγκ – Κονγκ είναι πτωτική. Με την ίδια επιστολή επισημαίνεται πως πολλές Κορεατικές εταιρίες του κλάδου εξετάζουν το ενδεχόμενο στο προσεχές έτος να επισκεφθούν μόνο την Καστοριά και το Μιλάνο.

Παραθέτουμε ένα απόσπασμα της επιστολής:
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ