"


Tην επιστροφή της στα Εθνικά Πρωταθλήματα μετά από 7 χρόνια, πανηγύρισε η «Αστραπή» Μεσοποταμίας


Μία αγωνιστική πριν τη λήξη του 41ου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας EΠΣ Καστοριάς, η «Αστραπή» Μεσοποταμίας μετά την εντός έδρας νίκη της με την  «Δόξα» Αμπελοκήπων, διατήρησε την διαφορά ασφαλείας στο +3 από τον 2ο της βαθμολογίας Παναργειακό και εξασφάλισε μαθηματικά την άνοδό της στην Γ’ Εθνική.



Οι «Κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 7 χρόνια απουσίας, κατακτώντας παράλληλα, το 8ο πρωτάθλημα στην 62χρονη ιστορία τους.



Μετά τη λήξη της αναμέτρησης κόντρα στην «Δόξα» Αμπελοκήπων, όπου οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 4-1, ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ η επίσημη φιέστα με τις καθιερωμένη απονομή Κυπέλλου και μεταλλίων στους πρωταθλητές, θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Μεσοποταμίας στο




τελευταίο ματς της περιόδου κόντρα στην ΑΕ Βιτσίου, η οποία παρότι βάση προγράμματος είναι γηπεδούχος θα αγωνιστεί εκτός έδρας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους «κιτρινόμαυρους» να πανηγυρίσουν στο γήπεδό τους μπροστά στους φιλάθλους  την επιτυχία της ανόδου.







Κατά τ’ άλλα στην 25η αγωνιστική ημέρα, τα αποτελέσματα ήταν φυσιολογικά, σημειώθηκαν 23 γκολ, ενώ έλειπε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το σκορ της ημέρας σημείωσε ο Παναργειακός επικρατώντας με το επιβλητικό σκορ 5-0 της ΑΕ Βιτσίου, σημειώνοντας την 20η νίκη του στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Τεράστια νίκη 3-2 με ανατροπή από 0-2, σε διάστημα 30 λεπτών, πέτυχε ο Γράμμος Μαυροχωρίου κόντρα στην «Δόξα» Κορησού, η οποία άγγιξε την έκπληξη, ενώ αίσθηση προκάλεσε το ισόπαλο 1-1 στην αδιάφορη αναμέτρηση Πενταβρύσου-«Ομόνοιας» Βογατσικού.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις  επέστρεψε ο Νταηλάκης που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Μανιάκων, επικρατώντας της ΑΕ Γραμμοχωρίων με το ευρύ σκορ 0-4, ενώ, , ο Κάστορας επικράτησε με το καθαρό σκορ 2-0 του Κρόνου, σε ένα ματς, όπου και οι δύο ομάδες αποχαιρέτησαν την κατηγορία.

Τέλος, ρεπό είχε ο Ηρακλής Πολυκάρπης, ενώ στον πίνακα των σκόρερ, ο Χρήστος Νούλας ξέφυγε στο +3 από τους διώκτες του και βρίσκεται αγκαλιά με την κατάκτηση του χρυσού παπουτσιού (ΝΤΑΜΠΛ) και στο πρωτάθλημα, αφού στον θεσμό του κυπέλλου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με 6 γκολ.

                                               ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ