"


Δωρεά 6 οχημάτων από τον ΤAP στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας

Τελετή παράδοσης-παραλαβής έξι (6) οχημάτων δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου (Trans Adriatic Pipeline AG-TAP) προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής


Μακεδονίας, είχε η σημερινή μέρα (Παρασκευή 31 Μαΐου 2019)

Στις 11:00 π.μ. στο κτίριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στην Κοζάνη, παρουσία του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειου Μιχελάκη και υπηρεσιακών παραγόντων, ο Υπεύθυνος Τοπικών Κοινωνιών του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου για τη Δυτική Μακεδονίας κ. Μιχάλης Γκοσλιόπουλος παρέδωσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση τα οχήματα τύπου «4χ4 ανοιχτό φορτηγό pick-up», στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει ο ΤΑΡ στις γεωγραφικές περιοχές του διέρχεται, συνεχίζοντας την κοινωνική του αποστολή με ενέργειες και δράσεις πλήρως συνυφασμένες με τις ανάγκες των τοπικών κοινωνιών και του περιβάλλοντος.

Ο Συντονιστής της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Βασίλειος Μιχελάκης ευχαριστώντας θερμά τον κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο και την εταιρεία, δήλωσε ότι «με τη δωρεά αυτή αναβαθμίζεται σημαντικά ο στόλος των οχημάτων των δασικών υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, η αξιοποίηση των οποίων θα γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προς όφελος της δασικής προστασίας, του περιβάλλοντος και των πολιτών γενικότερα».

Τέλος ο κ. Μιχελάκης εξήρε το πρόγραμμα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, όρος που είναι πλήρως αναγνωρίσιμος και ταυτόσημος όπως σημείωσε, με τον Διαδριατικό Αγωγό Φυσικού Αερίου γνωστό ως "ΤΑΡ".








Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ