"


Το… διαβατήριο της επιστροφής του στην Α’ κατηγορία μετά από 5 χρόνια απουσίας «σφράγισε» το Νεστόριο

 

“ΧΡΥΣΗ” αλλαγή αποδείχθηκε ο Γιώργος Σταμπουλτζής για την ομάδα του Νεστορίου, ο οποίος στα ελάχιστα λεπτά συμμετοχής του, πέτυχε στο 90’ το γκολ της ανόδου για την ομάδα του, που ήταν μάλιστα και το “παρθενικό” στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Νεστορίου πήρε το “τρίποντο” ανόδου, επικρατώντας στην εκπνοή του  αγώνα στο γήπεδο της Μεσοποταμίας των “Ελπίδων” με σκορ 1-2, νίκη με την οποία, κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο.
Το ματς ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής play off και ο νικητής, έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η βαθμολογία, θα εξασφάλιζε την άνοδο στην Α’ κατηγορία.
Νικητής από το ντέρμπι, αναδείχθηκε το Νεστόριο, το οποίο μετά από 5 χρόνια απουσίας επιστρέφει στα σαλόνια των “μεγάλων” της ΕΠΣ Καστοριάς.

                    Φιέστα ανόδου και απονομή Κυπέλλου στο ματς με “Εθνικό” Βασιλειάδας
Την επόμενη Κυριακή στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής των play off, το Νεστόριο υποδέχεται στην έδρα του τον “Εθνικό” Βασιλειάδας, ματς το οποίο θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, μιας και οι Νεστορίτες προετοιμάζονται για την φιέστα ανόδου, ενώ στη λήξη η ΕΠΣ Καστοριάς θα τους απονέμει το Κύπελλο και τα μετάλλια του Πρωταθλητή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (2η αγωνιστική play off)
Ελπίδες Μεσοποταμίας – Νέστωρ Νεστορίου     1-2
Rossoneri – Εθνικός Βασιλειάδας                        5-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Νέστωρ Νεστορίου           9
2. Ελπίδες Μεσοποταμίας     6
3. Εθνικός Βασιλειάδας         3
4. Rossoneri                           3

ΕΠΟΜΕΝΗ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/5)
Νέστωρ Νεστορίου - Eθνικός Βασιλειάδας
Ελπίδες Μεσοποταμίας –Rossoneri






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ