"


Aνανεωμένο το 8ο Run Greece Καστοριάς – Πάνω από 2000 συμμετέχοντες


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες ενόψει του Run Greece  που θα φιλοξενήσει για 8η συνεχή χρονιά η πόλη της Καστοριάς.



Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα πετυχημένο θεσμό που προάγει το «ευ αγωνίζεσθαι», αναδεικνύει και προβάλει  σημαντικά την ακριτική  περιοχή μας.  

Ένας θεσμός που αγκάλιασαν θερμά οι κάτοικοι του νομού, μικροί και μεγάλοι, ενώ έτυχε της υποστήριξης της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, της Εταιρείας Τουρισμού Δυτ. Μακεδονίας, του Δήμου Καστοριάς, καθώς και διαφόρων χορηγών, ενώ σημαντική είναι η συμβολή των δεκάδων εθελοντών.


Με αφορμή λοιπόν το σημαντικό αυτό γεγονός που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνέντευξη τύπου στο Γραφείο Δημάρχου Καστοριάς από τον εκπρόσωπο του ΣΕΓΑΣ  κ. Αθανάσιο Ράπτη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο, τον  ο πρόεδρος της Εταιρείας Τουρισμού  Δυτ. Μακεδονίας Θεοφύλακτο Ζυμπίδης, τον  Δήμαρχο κ. Ανέστη Αγγελή και την Ολυμπιονίκη κ. Χριστίνα Γιαζιτζίδου, με σκοπό την ενημέρωση και την πρόσκληση προς τους πολίτες, για να συμμετάσχουν στην μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού.




Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μεταξύ άλλων επισημάνθηκε ότι η φετινή διοργάνωση είναι ανανεωμένη, με νέες ιδέες στον γενικό σχεδιασμό, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για μία ακόμη πετυχημένη εκδήλωση. Παράλληλα, συμβάλλει και οικολογικά, όσον αφορά την κατάργηση των προγραμμάτων σε έντυπη μορφή, μετατρέποντάς τα σε ηλεκτρονική μορφή, δίνει ζωή και ζωντάνια στην πόλη, η οποία, προβάλλεται τουριστικά.


Το RUN GREECE η συμμετοχή των οποίων θα ξεπεράσει τους 2000, περιλαμβάνει αγώνες δρόμου ημιμαραθώνιου 21 χιλ., 10 χιλ., 5 χιλ. και 1 χιλ, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 π.μ. από το κτίριο της ΠΕ Καστοριάς για τον ημιμαραθώνιο και τα 10 χιλ., στις 10:05 στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας για τα 5 χιλ., ενώ την ίδια ώρα από το ύψος της ΔΕΗ θα γίνει η εκκίνηση για το 1 χιλ των παιδιών.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ