"


"Το Ηλεκτρονικό Βιβλίο" - 2ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς - Ιφιγένεια Διδασκάλου


"Η έκδοση του ηλεκτρονικού μας βιβλίου βασίστηκε στην δράση «ο μικρός ξεναγός» που υλοποιήθηκε από τους μαθητές της Δ’ τάξης

του σχολείου μας, με υπεύθυνο τον δάσκαλο κ. Θανάση Κανδύλα. Στο project συνεργάστηκαν οι εκπαιδευτικοί του 7ου Δημ. Σχ. Καστοριάς και του 3ου Δημ. Σχ. Άργους, κ. Βερβέρης Γιώργος, κα. Τσαρσιώτου Αγγελική και κα. Σαβαρίκα Δήμητρα.

Τα παιδιά του Σχολείου μας επισκέφθηκαν τους μεταβυζαντινούς ναούς γύρω από το σχολείο και ξεναγήθηκαν σε αυτούς από τον ιερέα της ενορίας μας πατέρα Χρήστο, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Επέλεξαν τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων για την παρουσίασή του σε ηλεκτρονικό βιβλίο.

Οι μαθητές χωρίστηκαν σε επτά ομάδες, όσοι ήταν και οι χώροι προς ξενάγηση (Πρόναος, Ιερό, Κλίτη). Έγραψαν τα κείμενα, ετοίμασαν την εικονογράφηση  και καταχώρησαν το υλικό στο ηλεκτρονικό βιβλίο με τη βοήθεια και την καθοδήγηση του δασκάλου τους. 

Το βιβλίο αποτελείται από 40 ηλεκτρονικές σελίδες και μπορείτε να  το δείτε στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://en.calameo.com/read/004144867cbc4c3574348

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την αξιέπαινη δουλειά  μαθητών και δασκάλου!"


Η διευθύντρια του σχολείου
Δώρα Τελλίδου - Τζηκαλάγια





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ