"


ΕΚΛΟΓΕΣ 2019 - LIVE: Μάθετε πρώτοι τα αποτελέσματα των Δημοτικών, Περιφερειακών και των Ευρωεκλογών


Λίγες ώρες απομένουν ως τις εκλογές της 26ης Μαΐου και τα διλήμματα των ψηφοφόρων έρχονται σιγά-σιγά στην επιφάνεια.



To sentraNews.gr και η εφημερίδα ΣΕΝΤΡΑ, όπως σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, θα σας μεταδώσει έγκαιρα και έγκυρα, όλα τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των εκλογών για τις Περιφέρειες και τους Δήμους.

Μέσα από την εφαρμογή θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερώνετσαι από νωρίς το πρωϊ με φωτογραφικό υλικό για την κίνηση και το κλίμα που θα επικρατεί σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού Καστοριάς.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, οι δημοσιογράφοι του sentraNews.gr με συνεχή ρεπορτάζ από τα εκλογικά τμήματα θα σας δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων και θα σας μεταδίδουν όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 19:00 θα μεταδωθούν τα exit polls 2019 των δημοσκοπικών εταιρειών και αμέσως μετά θα σας μεταφέρουμε την εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των ευρωεκλογών 2019, τα επίσημα αποτελέσματα της κάλπης και όλο το πολιτικό παρασκήνιο.

Επίσης, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών από την ΠΕ Καστοριάς, θα μεταδίδουμε από τις 19:00 και μετά, τη ροή των αποτελεσμάτων των εκλογών από το νομό Καστοριάς, Δημοτικές, Περιφερειακές και Ευρωεκλογές, καθώς και σε πανελλαδικό επίπεδο.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας, με την μετάδοση και της σταυροφορίας των υποψηφίων συμβούλων σε όλα τα εκλογικά τμήματα του νομού Καστοριάς,με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων.

Επίσης από την σελίδα το fb του sentranews.gr, θα έχετε την δυνατότητα LIVE εικόνας με συνεντεύξεις και δηλώσεις των υποψηφίων.

Μείνετε συντονισμένοι...






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ