"


Το Επιμελητήριο ενημερώνει σχετικά με τη δράση «Πάσχα στην Βυζαντινή Καστοριά» του Digital Kastoria


Το Επιμελητήριο Καστοριάς ενημερώνει ότι η διαδικασία προώθησης και προβολής της δράσης «Πάσχα στην Βυζαντινή Καστοριά» μέσω του "digitalkastoria" ολοκληρώθηκε.

Υπενθυμίζουμε ότι η δράση συναποφασίστηκε μεταξύ του επιμελητηρίου και των επιχειρήσεων του τουριστικού τμήματος ( Ξενοδοχεία, καταλύματα και ταξιδιωτικά γραφεία) και αφορά ολοκληρωμένη πρόταση με πρόγραμμα για διακοπές στην Καστοριά την περίοδο του Πάσχα

Ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και καταλυμάτων ότι από αύριο έως και την Μ. Δευτέρα θα διαθέσουμε σχετικό ενημερωτικό φυλλάδιο για την ενημέρωση των τουριστών επισκεπτών. 

Στο ενημερωτικό φυλλάδιο  περιγράφονται τα Τοπικά Έθιμα Των Ημερών Του Πάσχα και πλήρης Οδοιπορικό στην πανέμορφη Καστοριά!

Ενημερώνουμε και τους κατοίκους της Καστοριάς ότι μέσω της δράσης και  κατά την διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας από την Μεγάλη Τετάρτη και έως την Δευτέρα του Πάσχα, καθημερινά από 11:00 έως 17:00 θα είναι ανοικτές για το κοινό τρεις Βυζαντινές Εκκλησίες. Συγκριμένα ο Ι.Ν. Παναγίας Κουμπελίδικης του 9ου αιώνα, ο Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου του 9ου αιώνα και ο Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων του 11ου αιώνα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς και ιδιαιτέρως τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ  για την συνεργασία και την στήριξη του, την προϊσταμένη της  Εφορείας Αρχαιοτήτων Καστοριάς κα. Σκρέκα Ανδρομάχη και το προσωπικό της υπηρεσίας για την συνεργασία τους και  τις επιχειρήσεις του τουριστικού τμήματος για την παρουσία τους στις συσκέψεις.






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ