Τί μαγειρεύουμε αύριο Μεγάλη Πέμπτη;

Το μενού για αύριο Μεγάλη Πέμπτη 25/4 προτείνει:


Υλικά:

1 Κεσεδάκι Μανιτάρια Πλευρώτους
Τριμμένη φρυγανιά

Για τη μαρινάδα:
4 κ.σ. λάδι
1 κ.σ. βαλσάμικο
1 κ.σ. μουστάρδα
1/2 χυμό λεμονιού
αλάτι, πιπέρι

Εκέλεση
:

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε καλά να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Βουτάμε τα μανιτάρια και τα πασαλείφουμε καλά με το μείγμα και μετά καλά στην φρυγανιά από κρητικό παξιμάδι.

Τα βάζουμε σε ταψί και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ξεροψηθούν ελαφρώς.

Σερβίρουμε με μπόλικο λεμονάκι.

* Τα μανιτάρια έχουν την ιδιότητα να απορροφούν άμεσα τα υγρά για αυτό δεν χρειάζονται πλύσιμο και κυρίως καθόλου στίψιμο. Τα σκουπίζουμε αν θέλουμε με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας ή πετσέτα.

Πηγή: vegankainostimo.blogspot.com


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ