"


Θ. Καρυπίδης: Το πρώτο τμήμα Επιμόρφωσης Νέων Αγροτών έρχεται στο Βελβεντό

Το πρώτο τμήμα επιμόρφωσης του εθνικού δικτύου νέων αγροτών πρόκειται να ιδρυθεί στο Βελβεντό, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη,


η οποία και έγινε αποδεκτή από την Κυβέρνηση.

Αρωγός η Περιφέρεια στους αγροτικούς συνεταιρισμούς του Βελβεντού

Την ίδρυση του τμήματος εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας κατά την επίσκεψή του στο Βελβεντό, όπου συνοδευόταν από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σταύρο Αραχωβίτη, την Υφυπουργό Εσωτερικών κα. Ελευθερία Χατζηγεωργίου και τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη.

Ο Περιφερειάρχης κατά την ομιλία του, αναφερόμενος στο εθνικό δίκτυο νέων αγροτών είπε ότι: «Οι νέοι αγρότες μας θα αποκτούν εκείνη τη γνώση και τα εφόδια για να πορευτούν στο αύριο, επενδύοντας στην παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητα της αγροτικής οικονομίας».

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας θα χρηματοδοτήσει άμεσα τους δυο αγροτικούς συνεταιρισμούς του Βελβεντού, όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα είναι εφικτή η δυνατότητα επενδύσεων και η επέκταση των δυνατοτήτων τους.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ