"


Τα ευτράπελα των εκλογών ξεκίνησαν


Null

Αν νομίζουμε ότι τα έχουμε δει όλα μάλλον κάνουμε λάθος ...τα καλύτερα ίσως αρχίζουν τώρα


Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας είναι υποψήφιος  βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών και κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε η προεκλογική του ομιλία να είναι σε μία από τις περιοχές στις οποίες είναι υποψήφιος.

Και δεν είναι δα και λίγες.

Έχουμε και λέμε: Δήμοι Κηφισιάς, Πεντέλης, Μεταμόρφωσης, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Ηρακλείου, Χαλανδρίου, Αγίας Παρασκευής, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Νέας Ιωνίας, Γαλατσίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Παπάγου-Χολαργού.

Αντιθέτως ο Φώτης Καρύδας κάνει την προεκλογική του συγκέντρωση στο Κέντρο Ελληνικός Κόσμος στην οδό Πειραιώς στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου.

Αν τυχόν υπάρχει κάποιο μπέρδεμα να διευκρινίσουμε ότι το Κέντρο Ελληνικός Κόσμος απέχει από το Γαλάτσι, το νοτιότερο σημείο του Βόρειου Τομέα, 8,8 χλμ. από τους κεντρικούς οδικούς άξονες, με τον χρόνο να είναι περίπου 25 λεπτά, ενώ από τον Εθνική είναι 13,5 χλμ αλλά πιο γρήγορα, περίπου 22 λεπτά.

Επίσης οι κάτοικοι της περιοχής να μην μπερδευτούν και περιμένουν να δουν το όνομα του Φώτη Καρύδα στο ψηφοδέλτιο, δεν θα είναι.

PARAPOLITIKA.GR 







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ