"


Συνάντηση Δ.Σ. της ΕΠΣ Καστοριάς με τον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη

Αντιπροσωπεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με εμπειρία στον τομέα του ποδοσφαίρου και γενικότερα με αθλητισμό, με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη του συνδυασμού «Ώρα για δουλειά»

συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και μέλη της ΕΠΣ Καστοριάς και συζήτησαν τα προβλήματα του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου της Καστοριάς, την Τρίτη 02 Μαρτίου.






Για την συνάντηση αυτή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Τάκης Τριανταφύλλου δήλωσε τα παρακάτω:
 
"Ενημερώσαμε τον υποψήφιο δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, για τις δυσκολίες που συναντά η Ένωση, για τα σωματεία του νομού και πως μια συνεργασία με τους τρεις Δήμους θα μπορούσε να υποστηρίξει τον μαζικό αθλητισμό και ειδικότερα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που εκπροσωπεί η ΕΠΣ Καστοριάς.



Τα προβλήματα είναι κοινά για όλα τα σωματεία αφού η βοήθεια τόσο των Δήμων όσο και της πολιτείας είναι ανύπαρκτη κάτι που για άλλη μια φορά διαπιστώθηκε και συμφωνήθηκε από όλες τις πλευρές, συζητήθηκε να υπάρξει πίεση προς την κεντρική διοίκηση, για διεκδίκηση πόρων προς τον ερασιτεχνικό αθλητισμό". 




Έγινε λόγος για τα χωριά που οι ομάδες τους έχουν διαλυθεί, με το πρόβλημα να έχει να κάνει κυρίως με την έλλειψη παραγόντων, λόγω και της κρίσης, αφού αδυνατούν να σηκώσουν το οικονομικό βάρος που απαιτεί η λειτουργία μίας ομάδας με αξιοπρέπεια, αλλά και έλλειψη ποδοσφαιριστών λόγω της μεγάλης μετανάστευσης που έπληξε το νομό μας τα τελευταία χρόνια.




Η διοίκηση της ΕΠΣ Καστοριάς επισήμανε επίσης ότι υπάρχει απαξίωση και εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών κάτι που δεν αξίζουν οι συνδημότες μας και πρέπει να αντιστραφεί για να αλλάξει η πορεία του τόπου.
Όπως ανέφερε ο κ. Τριανταφύλλου "έγινε πρόταση, από την πλευρά της ΕΠΣ κάποιο γήπεδο του δήμου που δεν χρησιμοποιείται από κανένα σωματείο να παραχωρηθεί στην ένωση, ώστε να αποτελέσει το ενωσιακό γήπεδο των μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς, ένα άλλο αίτημα που υπέβαλε η ένωση ακόμα ήταν η βοήθεια από την πλευρά του δήμου, να υπάρξει μέριμνα για τοποθέτηση απινιδωτών για την αντιμετώπιση των καρδιακών επεισοδίων στα γήπεδα που διεξάγονται αγώνες".

Τέλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Τάκης Τριανταφύλλου, ανέφερε στον υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Κορεντσίδη, ότι ο Δήμος Καστοριάς πρέπει να δώσει άμεση προτεραιότητα σε όλο το πεδίο των αθλητικών δραστηριοτήτων, ώστε να δημιουργηθεί ειδική Δημοτική δομή για τα αθλητικά θέματα, με σκοπό την ανάπτυξη και συντήρηση όλων των απαραίτητων υποδομών, ώστε να μπορέσει η Ένωση σε συνεργασία με το Δήμο να φιλοξενήσει Πανελλήνια και Περιφερειακά αθλητικά γεγονότα που και τον ερασιτεχνικό αθλητισμό θα προωθήσουν και θα συμβάλουν στην προβολή και στην εξωστρέφεια του Δήμου και του Νομού γενικότερα, μέσα από ένα πλαίσιο δράσης και ενίσχυσης του αθλητικού τουρισμού στον τόπο μας.

Μην δικαιώσετε το γνωμικό!!! Πως είναι ηλίθιο να κάνεις το ίδιο πράγμα και να περιμένεις διαφορετικά αποτέλεσμα.





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ