"


Στην Καστοριά με πολλές συναντήσεις ο Γ. Κασαπίδης


Με εκπροσώπους φορέων της γούνας συναντήθηκε χθες Τρίτη 9 Απριλίου 2019 ο Γ. Κασαπίδης στην Καστοριά, συνοδευόμενος από το σύνολο των υποψηφίων του συνδυασμού του

στην Π.Ε. Καστοριάς.

Στα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αλλά και στην προοπτική του, επικεντρώθηκε η συζήτηση τόσο με το Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών όσο και με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στη σημαντική μείωση των εξαγωγών της γούνας και, αντίστοιχα, έμφαση δόθηκε στους τρόπους ενίσχυσης της εξωστρέφεια της.

Η ανάπτυξη συνεργειών, με παράλληλη τυποποίηση, πιστοποίηση, ταυτοποίηση και ιχνηλασιμότητα του τελικού προϊόντος, συζητήθηκαν ως στοχευμένες ενέργειες και απαραίτητες προϋποθέσεις για τη διασφάλιση της δυναμικής του κλάδου στο ιδιαίτερα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

Παράλληλα, ο κ. Κασαπίδης τόνισε την πεποίθησή του για την εκπόνηση ολοκληρωμένου προγράμματος στήριξης του κλάδου της γούνας στη δύσκολη αυτή περίοδο που διέρχεται, δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράσταση μου στις πρωτοβουλίες των φορέων για το σκοπό αυτό.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ