"


Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τον Τελικό Κυπέλλου RE/MAX Key ΕΠΣ Καστοριάς (pics)

Μέσα σε ένα πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Καστοριάς η μίνι σύσκεψη μεταξύ της Ε.Ε της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ του Τελικού Κυπέλλου, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για την διοργάνωση.



Κατά την έναρξη της συζήτησης ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρης Τριανταφύλλου συνεχάρη τα δύο σωματεία, τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και την ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, για την πορεία τους στον θεσμό του Κυπέλλου αποτελώντας το ζευγάρι της 41ης διοργάνωσης. Ιδιαίτερα, δε την  ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του νομού, το οποίο θα συμμετέχει για πρώτη φορά σε Τελικό Κυπέλλου, ενώ ευχήθηκε και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία, τονίζοντας, ότι ο Τελικός αποτελεί μία γιορτή ποδοσφαίρου.



Στους δύο φιναλίστ παραδόθηκαν οι αφίσες, οι προσκλήσεις και τα εισιτήρια, προκειμένου να τα διαθέσουν στους φιλάθλους τους, ενώ όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η οικονομική διαχείριση του τελικού ανήκει στα δύο σωματεία.





Επίσης, υπήρξε η πρόταση, όπως και πέρσι, να συμμετέχουν χορευτικά των σωματείων πριν την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά την διάρκεια του ημιχρόνου (θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες), δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στον θεσμό, ενώ όσο για τις απονομές, πέρα από τις καθιερωμένες (κύπελλα, μετάλλια σε ποδοσφαιριστές, διαιτητές, παρατηρητές, παράγοντες) θα  βραβευτούν και ο MVP του τελικού (θα προκύψει από την ψηφοφορία των δημοσιογράφων) και ο FAIR PLAY από τους συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές (θα προκύψει από ψηφοφορία της Ε.Ε. ΕΠΣ Καστοριάς).









Τέλος, την επόμενη εβδομάδα στα γραφεία της ΕΠΣ, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των δύο φιναλίστ, στην οποία θα συμμετέχουν από κάθε ομάδα, ένας εκπρόσωπος, ένας ποδοσφαιριστής και ο προπονητής, ενώ η ΕΠΣ Καστοριάς θα διαθέσει σε όλα τα σωματεία της Ένωσης από δύο προσκλήσεις.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ