"


Με επιτυχία το Πασχαλινό γλέντι στο Κρανοχώρι (pics)



Με πολύ κέφι, χορό, διασκέδαση και μουσική υπό τους ήχους της  Ορχήστρας του Παναγιώτη Ντίμτσιου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ ανήμερα του Πάσχα, το Πασχαλινό γλέντι στο Κρανοχώρι.



Μια εκδήλωση που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και διοργανώνεται με πρωτοβουλία των νέων της περιοχής που απαρτίζουν τον Πολιτιστικό-Εξωραϊστικό Σύλλογο «ΝΕΑ ΠΝΟΗ» του Κρανοχωρίου, δίνοντας για μία ακόμη φορά… πνοή και ζωντάνια στο χωριό αυτές τις εορταστικές ημέρες.






Το Πασχαλινό γλέντι προσέλκυσε αρκετό κόσμο όχι μόνο από το χωριό αλλά και από άλλες περιοχές του νομού, ενώ δεν έλειψαν και οι παρουσίες αρκετών υποψηφίων ενόψει των επερχόμενων δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.



Συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μπινιάκος Μιχάλης (συνδυασμός «αλλάζουμε πορεία» του Γιώργου Κασαπίδη), Απόστολος Τζιώτζης (συνδυσαμός «Ελπίδα» της Γεωργίας Ζεμπιλιάδου), ο υποψήφιος δήμαρχος Νεστορίου με τον συνδυασμό  ««Δήμος Νεστορίου η επόμενη μέρα», Κώστας Δημητριάδης, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Νεστορίου με τον συνδυασμό «Πρωτοβουλία για τον Δήμο Νεστορίου», Νίκος Βανόπουλος, καθώς και ο πρώην αντιδήμαρχος Νεστορίου, Γιάννης Ελευθερίου.


























Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ