"


Οργισμένος ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας: "Οι Πρυτάνεις δεν είναι ορτντινάτσες σε στάσεις προσοχής"

Για μεθόδους  “μη” πρόσκλησης “μη” επιθυμητών , κάνει λόγο ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Στέργιος Γκανάτσιος, στην επιστολή - απάντηση  προς


την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής,  για την πρόσκληση που έλαβε για να συμμετάσχει στην συνεδρίαση ακρόασης των φορέων για το πολυνομοσχέδιο ,στις 18 Απριλίου.

Μάλιστα  ο  Πρύτανης πετάει και το “καρφί” προς τη Βουλή  ότι “η Ελλάδα μας, προς το παρόν βέβαια, επεκτείνεται και πέραν της Αθήνας”.

Ειδικότερα  στην επιστολή προς τη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής  ο Πρύτανης τονίζει:

Πότε λάβαμε τη πρόσκληση: Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαιτέρως για το fax που στείλατε στις 20:13 στις 27-4-29 για να μας προσκαλέσετε  να παραβρεθούμε  την αμέσως επόμενη ημέρα, τη 10η πρωινή.

Θέλω να πιστεύω ότι , ως Βουλευτές του κοινοβουλίου της  Ελλάδας, γνωρίζετε ότι ακόμα, στην Ελλάδα οι δημόσιες υπηρεσίες εν δουλεύουν  το βράδυ.
Αρα γνωρίζετε ότι το fax θα το παραλάβουν οι αρμόδιες υπηρεσίες  το πρωί της επόμενης ημέρας και θα διαβιβαζόταν στον Πρύτανη περίπου την ώρα που εσείς  ζητούσατε  να παρευρισκόμασταν  στην Αθήνα και στο Κοινοβούλιο.

Μέθοδοι  “μη” πρόσκλησης: Θα ήθελα να σας γνωρίσω , αξιότιμοι κ. Βουλευτές, ότι κι εμείς γνωρίζουμε αντίστοιχες μεθόδους  “μη” πρόσκλησης “μη” επιθυμητών, αλλά φροντίζουμε να κρατούμε  περισσότερο τα προσχήματα.

Οι Πρυτάνεις δεν είναι ορντινάτσες: Επίσης, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι Πρυτάνεις των ΑΕΙ είναι θεσμοθετημένα από την Πολιτεία  και εκλεγμένα όργανα , σε Ιδρύματα αυτοδιοικούμενα, μ τις αντίστοιχες συνταγματικές κατοχυρώσεις.

Σε καμία δε, περίπτωση δεν είναι ορντινάτσες, οι οποίες σε στάσεις προσοχής αναμένουν  πρόσταγμα για άμεση εκτέλεσή του. Στοιχείο, βέβαια, που θα έπρεπε να το λαμβάνει περισσότερο υπόψη της η Βουλή των Ελλήνων, δεδομένου ότι εξ αυτής προέρχονται οι όποιες νομοθεσίες ή συνταγματικές ρυθμίσεις.

Ο Πρύτανης του ΤΕΙ Δυτ. Μακεδονίας διατυπώνει την ελπίδα  προς τη Βουλή  ότι την επόμενη φορά, η πρόσκληση δεν θα αποσταλεί μετά τη  συνεδρίαση και ότι  θα λάβει  υπόψη ότι” η Ελλάδα μας, προς το παρόν βέβαια, επεκτείνεται και πέραν της Αθήνας , άρα απαιτείται και εύλογος χρόνος ενημέρωσης  για την αντίστοιχη μετακίνηση”.

Πηγή: esos.gr




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ