"


Ο χθεσινός απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και φωτογραφίες από την εκδήλωση παρουσίασης των υποψηφίων


Κατάμεστη η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Άργους Ορεστικού χθες, Κυριακή 14 Απριλίου 2019, όπου και πραγματοποιήθηκε ο απολογισμός πεπραγμένων της

Δημοτικής Παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη», αλλά και η παρουσίαση των υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων.

Ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού και εκ νέου υποψήφιος κ. Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου παρουσίασε σε μία φορτισμένη από παλμό και συγκίνηση ατμόσφαιρα το πολύπλευρο και στοχευμένο έργο των τελευταίων πέντε χρόνων.

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 54.558.111 ευρώ (ενταγμένα και υπό ένταξη) επιβεβαιώνουν τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς και τα χιλιάδες χιλιόμετρα προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί περίτρανα τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να έχει ο Δήμος Άργους Ορεστικού όχι μόνο στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Οι κύριες πτυχές του απολογισμού, η ροή του οποίου διακόπηκε πολλές φορές από το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων, σκιαγραφήθηκαν με βάση τις εξής θεματικές:
Θεσμική ανασυγκρότηση 
Οικονομία
Πολιτισμός - Παιδεία - Αθλητισμός - Τουρισμός
Κοινωνική Αλληλεγγύη - Πρόνοια
Καθημερινότητα
Ενταγμένα και υπό ένταξη έργα

Με κεντρικό, λοιπόν, σύνθημα το «επιμένουμε στο όραμα» ο κ. Πάνος Κεπαπτσόγλου παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της ανανεωμένης «Προτεραιότητας στον Πολίτη» που συνδυάζει την εμπειρία των παλιών και τη ζωντάνια των νέων. «Ζητάμε τη συναίνεσή σας για να συνεχίσουμε το αναπτυξιακό μας έργο. Ήρθε ο καιρός για να πάει αυτός ο Δήμος ακόμη πιο μπροστά και να αποτελέσει έναν Δήμο πρότυπο!», υπογράμμισε καταχειροκροτούμενος.


























Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ