"


Κωνσταντινίδειος Δημοτική βιβλιοθήκη Κορησού: Οι δράσεις για το μήνα Μάϊο


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΗΝΟΣ MAIOY 2019


Παρασκευή 10 Μαΐου 2019
Στοματική Υγιεινή
Χαμόγελα ζεστά με δόντια αστραφτερά!
Μικρέ αναγνώστη της βιβλιοθήκης μας, σε περιμένουμε με την μαμά και τον μπαμπά την Παρασκευή 10 Μαΐου 2019 στις 4 το απόγευμα στην βιβλιοθήκη μας, γιατί θα έχουμε κοντά μας την οδοντίατρο κα. Ιλόνα Σοφιανίδου για να μας μιλήσει για τα δόντια μας και να μας δώσει πολύτιμες συμβουλές…με πολλές εκπλήξεις!

Κυριακή 12 Μαΐου 2019
Γιορτή της μητέρας
Με χαρά σας προσκαλούμε στην γιορτή της μητέρας που διοργανώσαμε για όλες εσάς τις μανούλες η Κωνσταντινίδειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορησού σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό σύλλογο Άγιο Διονύσιο Κορησού, την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 5 το απόγευμα στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στην Κορησό.
Στην εκδήλωση θα χορέψουν το παιδικό τμήμα zumba και το παιδικό τμήμα παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστοριάς «Αθανάσιος Χριστόπουλος» και θα τραγουδήσει η Λαϊκορεμπέτικη χορωδία του ιδίου συλλόγου!
Σας υποσχόμαστε ένα ξεχωριστό, γιορτινό Κυριακάτικο απόγευμα…γιατί ΜΑΝΑ είναι μόνο ΜΙΑ!

Παρασκευή17 Μαΐου 2019
Κυκλοφοριακή αγωγή
Μάθημα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής στα παιδιά της βιβλιοθήκης μας από την εκπρόσωπο της Τροχαίας Καστοριάς, κα. Μπέζα Αγάπη. Σας περιμένουμε όλους εσάς μικρούς και μεγάλους στις 4 το απόγευμα στην Βιβλιοθήκη μας! Μην το χάσετε… γιατί η ασφάλεια των παιδιών μας είναι πρωταρχικό μας θέμα!

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019
Πυροσβεστικό Όχημα
Το Πυροσβεστικό όχημα και οι δυνατότητες του σε περίπτωση πυρόσβεσης θα μας παρουσιάσουν εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς κ. Μπαρτζόκας Στέλιος και κ. Άρης Αβραμίδης.
Μικροί μας φίλοι, σας περιμένουμε όλους στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης μας στις 4 το απόγευμα!

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019
Παιχνίδια αυλής ΚΟΡΗΣΟΣ
Ελάτε μικροί μας αναγνώστες στον αύλειο χώρο της βιβλιοθήκης μας για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε με διάφορα παιχνίδια αυλής!
Τάισε τον καρχαρία, κουταλοδρομίες, τσουβαλοδρομίες κ.α. πολλά!
Γιατί τα παιδιά πρέπει να μάθουν να παίζουν ομαδικά… και όχι να κάθονται μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή… σας περιμένουμε λοιπόν στις 4 το απόγευμα με καπελάκι και αθλητικό παπουτσάκι… αλλά και με όρεξη για παιχνίδια!
Υπεύθυνη δράσης: κα. Πανδώρα Τζαχαλή (Βιβλιοθηκονόμος)

O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.
Λιάνος Σωκράτης

Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΗΣΟΥ
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ