"


Το μέλος του ΓΠΟ Καστοριάς, Δημήτρης Κωστάρας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Βοϊου με τον Χρήστο Ζευκλή


 «Την τιμητική πρόσκληση του Χρήστου Ζευκλή, ενός ανθρώπου με όραμα και αποφασιστικότητα δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Θέτω λοιπόν υποψηφιότητα ως δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης».


Μέλημά μας θα είναι η ανιδιοτελής προσφορά προς τους συμπολίτες μας, αγρότες, κτηνοτρόφους, καταστηματάρχες, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, και όλους όσους θελήσουν τη βοήθεια μας. Ελπίζω και εύχομαι με τη δική σας στήριξη όλα αυτά να τα κάνουμε πράξη. Να πάμε το Δήμο Βοίου μπροστά, εκεί που του αξίζει!!»


Ο Κωστάρας Δημήτριος (Τάκης) γεννήθηκε στο Τσοτύλι Βοΐου στις 21 Αυγούστου 1972. Είναι γιός του Αθανασίου Κωστάρα, κρεοπώλη, και της Αγλαΐας Κωστάρα. Αποφοίτησε από το Ιστορικό Λύκειο Τσοτυλίου.

Εργάστηκε ως κρεοπώλης και κτηνοτρόφος στην οικογενειακή του επιχείρηση, που διατηρεί μέχρι και σήμερα στο Τσοτύλι, μαζί με τον πατέρα του και τον αδερφό του Αποστόλη. Από το 2010 εργάζεται στα ΕΛΤΑ στο κατάστημα Τσοτυλίου ως ταχυδρόμος. Είναι παντρεμένος με την Χάμουργκα Παναγιώτα, παιδοψυχολόγο, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Από μικρή ηλικία ασχολείται με τα κοινά. Είναι πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα Α.Π.Σ «ΔΡΑΣΙΣ» Τσοτυλίου, της οποίας υπήρξε και πολλά χρόνια ποδοσφαιριστής.

Επίσης, είναι πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζούζουλης-Ροκάστρου όπως και μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Κοζάνης, υπεύθυνος για τον Δήμο Βοΐου.

Είναι μέλος του πολιτιστικού Συλλόγου Τσοτυλίου, του Συνδέσμου Φοιτησάντων «Εν τη Τσοτυλίου» Σχολή, καθώς επίσης και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Καστοριάς, στην οποία και αγωνίζεται η κόρη του Έλλη.
Είναι εκλεγμένος, και νυν Δημοτικός Σύμβουλος στο δήμο μας.


                                                      ΚΩΣΤΑΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
                                ΥΠ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΒΟΪΟΥ
                                                             Δ.Ε. ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ