"


Mε εντός έδρας ήττα αποχαιρέτισε την Γ’ Εθνική ο «πρωτάρης» Μεγ. Αλέξανδρος Καλλιθέας


Με την διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, στο πλαίσιο της οποίας ο Μέγας  Αλέξανδρος Καλλιθέας γνώρισε την ήττα εντός έδρας από την Λευκίμμη με σκορ 0-2.



Ο εκπρόσωπος της Καστοριάς στην παρθενική του παρουσία στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής παρά το καλό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και σε όλη την διάρκεια του β’ γύρου, προσπαθούσε να αποφύγει την ζώνη του υποβιβασμού, χωρίς, τελικά να τα καταφέρει.

Οι αρκετοί τραυματισμοί ποδοσφαιριστών του καθόλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, η αδικία από την  διαιτησία σε καθοριστικά ματς, η ατυχία να χάσει ορισμένους πολύτιμους βαθμούς στην εκπνοή των αγώνων, ήταν σε γενικές γραμμές τα στοιχεία εκείνα που συνετέλεσαν έτσι ώστε οι «κυανοκίτρινοι» να μην καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία και να επιστρέψουν στο τοπικό πρωτάθλημα.


Ο Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας μετά από 24 ματς που έδωσε, τερμάτισε στην 9η θέση της βαθμολογίας (η γραμμή σωτηρίας ήταν στην 8η θέση), με απολογισμό 10 νίκες, 2 ισοπαλίες, 12 ήττες και τέρματα 33 υπέρ – 29 κατά.



Εντός έδρας είχε 6 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες και εκτός έδρας 4 έφερε 4 διπλά, 1 ισοπαλία, ενώ γνώρισε 7 ήττες.
Ωστόσο, βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων, όσον αφορά τα σενάρια περί αναδιάρθρωσης της κατηγορίας, που αποτελεί και τη μοναδική ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία. Είδωμεν…

26η αγωνιστική
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – ΑΕ Λευκίμμης 0-2
Θρίαμβος Σερβιανών – Θεσπρωτός 0-3
Κρόνος Αργυράδων – Τηλυκράτης 1-0
Γρεβενά Αεράτα – Μακεδονικός Σιάτιστας 0-2
Ναυπακτιακός – Αχέρων Καναλακίου 0-1
Σούλι Παραμυθιάς – ΑΟ Φλωριάδας 3-0 α.α.



ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 Κρόνος Αργυράδων 48

2 Θεσπρωτός 47

3 Αχέρων Καναλακίου 47
4 ΑΕ Λευκίμμης 42
5 Μακεδονικός Φούφα 42
6 Ναυπακτιακός 40
7 Σούλι Παραμυθιάς 40
8 Τηλυκράτης 39

9 Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας 32
10 Θρίαμβος Σερβιανών 30
11 Μακεδονικός Σιάτιστας 22
12 Γρεβενά Αεράτα 5
13 ΑΟ Φλωριάδας -7

 Πρωταθλήτρια ομάδα 3ου ομίλου αναδείχθηκε ο Κρόνος Αργυράδων, ενώ ο Θεσπρωτός θα διεκδικήσει την άνοδό του ως δευτεραθλητής, σε αγώνα μπαράζ




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ