"


Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και οι συναντήσεις της στο Ισραήλ


Κατόπιν συνεννοήσεων του προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γούνας (INTERNATIONAL FUR FEDERATION) κου. Ιωάννη Μανάκα και της βουλευτού  Νέας Δημοκρατίας

νομού Καστοριάς κας. Μαρίας Αντωνίου, στις 15-4-2019 και 16-4-2019 αντιπροσωπεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ αποτελούμενη από τον πρόεδρο της ΕΟΓ κ. Δημήτριο Κοσμίδη και τον νομικό σύμβουλο της ΕΟΓ κ. Ιωάννη Καραβιδά, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων στο Ισραήλ.

Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στις 15/4 με τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Ισραήλ κ. Ηλία Ηλιάδη, με τον Γραμματέα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ κ.  Κωνσταντίνο Κουρούμελο, παρουσία του οποίου διεξήχθη συνάντηση με τον επικεφαλής του τμήματος Εμπορίου και Οικονομικών Σχέσεων της Αντιπροσωπείας Διεθνών Σχέσεων του Ισραήλ με την Ευρωπαϊκή Ένωση κ. Sandor Szelekovszky και τον Διευθυντή Οικονομικών και Εμπορίου της Αντιπροσωπείας Διεθνών Σχέσεων του Ισραήλ με την Ευρωπαϊκή Ένωση δρ. Eyal Inbar και τον Επίτροπο Εμπορίου της Ιταλικής Επιτροπής προώθησης εμπορίου της Ιταλικής Πρεσβείας στο Ισραήλ κ. Massimiliano Guido.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της εταιρίας προώθησης πολιτικών υποθέσεων GILAD GROUP, η οποία αντιπροσωπεύει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας (INTERNATIONAL FUR FEDERATION) στο κράτος του Ισραήλ, με τους κους. Amir Gilad και Yuval Elgad.

Στις 16/4 πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον διευθυντή της Oμοσπονδίας   Εμπορικών Επιμελητηρίων του Ισραήλ κο. Ze'ev Lavie και την υποδιευθύντρια κα. Sharon Mermelstein, καθώς και με τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ – Ελλάδας κ. Sabby Mionis παρουσία της προϊστάμενης του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Τελ Αβίβ  κας. Παρασκευής Καμπούρογλου.

Στις παραπάνω συναντήσεις συζητήθηκε το θέμα των επανειλημμένων προτάσεων νομοθετικής απαγόρευσης του εμπορίου όλων των ειδών γούνας στο Ισραήλ, ενημερώθηκαν όλοι οι παραπάνω υπεύθυνοι για τις θέσεις και τις απόψεις του κλάδου της Ελληνικής και παγκόσμιας γουνοποιίας και καταρτίστηκε ένα σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση παρόμοιων προτάσεων που ενδεχόμενα θα υποβληθούν στο μέλλον προς το Ισραηλινό Κοινοβούλιο, καθώς ενισχύθηκε η παρουσία και οι συμμαχίες του κλάδου στο Ισραήλ και λάβαμε την διαβεβαίωση της υποστήριξης των θέσεων μας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ