"


Φωτογραφίες των υποψηφίων του συνδυασμού "Συμμαχία Ευθύνης" και πρόσκληση στα αυριανά εγκαίνια του προεκλογικού γραφείου

"Ο συνδυασμός «Συμμαχία Ευθύνης» σηματοδοτεί το νέο σε αυτές τις εκλογές «Εγκαινιάζουμε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019

και ώρα 19:00 το προεκλογικό γραφείο του συνδυασμού μας «Συμμαχία Ευθύνης» του υποψηφίου δημάρχου κου. Γιώργου Πετκανά - στην οδό Διοικητηρίου 3 (πλησίον Π.Ε.) Καστοριάς. Σας καλούμε όλες και όλους, συνδημότισσες και συνδημότες μας, να συζητήσουμε για το αύριο του τόπου μας.

Τονίζουμε ότι: ο συνδυασμός μας σηματοδοτεί το νέο σε αυτές τις εκλογές και πρόκειται για ένα πραγματικά ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Το νέο - γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους ικανούς, από νέες και νέους ηλικιακά αλλά και από νέες και νέους σε επίπεδο ιδεών. 

Από ανθρώπους πρόθυμους για πραγματική προσφορά. Από συνδημότισσες και συνδημότες μας, που δεν υπήρξαν αντιδήμαρχοι ή μέλη της δημοτικής αρχής που ολοκληρώνει την θητεία της, από ανθρώπους που εντάχθηκαν στον συλλογικό αγώνα χωρίς καμία ιδιοτέλεια, δίχως καθοδήγηση, σπρώξιμο και συναλλαγές.  

Εντάχθηκαν και αγωνίζονται για το συνολικό καλό και μόνο γι’ αυτό.

Εμείς, θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και μετά τις εκλογές. Και αυτό μπορεί να γίνει, γιατί ο συνδυασμός μας είναι πραγματικά ανεξάρτητος» δηλώνουν, ο επικεφαλής και 40 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Συμμαχία Ευθύνης»."












































Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ