"


«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό της Περιφέρειας βάζει ο Ναουμ Μαρκόπουλος – Κλείδωσε η υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη


Με ένα ακόμη πολύ δυνατό χαρτί από την ΠΕ Καστοριάς θα συμμετέχει στις προσεχείς εκλογές ο συνδυασμός του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη.



Πρόκειται για τον 46χρονο Ναούμ Μαρκόπουλο, που προέρχεται από τον χώρο της ΝΔ, ενώ μέχρι και τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Ναούμ Μαρκόπουλος διαθέτει ένα πλούσιο βιογραφικό, με τεράστια επαγγελματική πείρα και προσφορά από διάφορες θέσεις στην επιχειρηματικότητα, στον κλάδο της γουνοποιϊας, στα ευρωπακά  προγράμματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.



Έχει διετελέσει για εννέα χρόνια πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, ήταν εκπρόσωπος στην Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, Γεν. Γραμματέας στο Ελληνορωσικό Επιμελητήριο.
Επίσης ήταν μέλος σε σημαντικούς φορείς και οργανισμούς όπως ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, ΑΝΚΑΣ, Περιφερειακό Συμβούλιο κ.α., ενώ ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου έχει διοργανώσει δεκάδες επιχειρηματικές αποστολές σε όλον τον κόσμο καθώς και τη συμμετοχή γουνοποιητικών επιχειρήσεων σε διεθνές εκθέσεις, πρωταγωνίστησε στην ένταξη των εκτροφείων γουνοφόρων ζώων στον Αναπτυξιακό νόμο, συνέβαλε στην ανάπτυξη του Εκθετηρίου-Δημοπρατηρίου Καστοριάς καθώς και στην δημιουργία Ευρωπαϊκών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων, με σκοπό την στήριξη των εξαγωγικών επιχειρήσεων.






Συμμετείχε στην μελέτη του καινοτόμου τοπικού προγράμματος Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για την απασχόληση ανέργων της περιοχής, ενώ είχε και πολλές ακόμη δράσεις.

Από το 1993 μέχρι και σήμερα έχει την Βιοτεχνική και Εξαγωγική επιχείρηση Γουναρικών «ΜΑΧΙΜ», ενώ παράλληλα είναι και Διευθύνων σύμβουλος και συνέταιρος της εμπορικής εταιρείας  «ZARDEL Trading LLC», Dubai, U.A.E.

Έχει σπουδάσει οικονομικές επιστήμες και γνωρίζει άπταιστα τέσσερεις ξένες γλώσσες.
Τέλος, ο Ναούμ Μαρκόπουλος ως στέλεχος της ΝΔ, με έγγραφό του έχει ενημερώσει τη ΝΟΔΕ  τους λόγους που αποφάσισε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας με τον συνδυασμό του Θ. Καρυπίδη, ρίχνοντας το… μπαλάκι στη ΝΟΔΕ για περαιτέρω ενέργειες.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ