"


Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Ευχαριστήρια Επιστολή για τον Τελικό Κυπέλλου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, μετά το τέλος του Τελικού Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» και «ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΉΠΩΝ»,

θα ήθελαν να ευχαριστήσουν  τα χορευτικά συγκροτήματα της  Εύξεινου Λέσχης Μεσοποταμίας και του Συλλόγου Παραδοσιακών Μακεδονικών Χορών "Άγιος Δημήτριος" Μεσοποταμίας, για την παρουσία τους, όλους τους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά τους καθώς και τις Διοικήσεις των δύο ομάδων για τη συμβολή και τη στάση ώστε να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας.

Επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βάσσου Πασχάλη, την Αντιδήμαρχο Καστοριάς  κα. Πετσάλνικου Άννα, τους εκπροσώπους του Δήμου Καστοριάς Λάζαρο Ζήση, και Δημήτρη Καπρή, τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους τον θεσμό.
 
Ευχαριστούμε τον Δήμο Καστοριάς για την παραχώρηση του γηπέδου, την Διοίκηση της Αστραπής Μεσοποταμίας για την φιλοξενία και την προετοιμασία του αγωνιστικού χώρου και των αποδυτηρίων, τον ιατρό του αγώνα  κ. Σπύρου Συμεών,  τον διαιτητή του αγώνα Βασίλη Πολυχρονίου τους βοηθούς διαιτητή κ. Γρήγορη Πρεσπάρη και Χρήστο Σιδερίδη για την αψεγάδιαστη διαιτησία καθώς και τον τέταρτο διαιτητή κ. Δήμο Τζάμο.
 
Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν αφιλοκερδώς, καθώς και τους παρατηρητές διαιτησίας και αγώνα, για την συμβολή τους στην άψογη τέλεση του αγώνα.

Να ευχαριστήσουμε την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και όλα τα ΜΜΕ για την κάλυψη του αγώνα και την εικόνα που κατέγραψαν.
 
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Σωματείο «ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΉΠΩΝ» που δικαίωσε  την πρώτη  παρουσία του σε αυτόν τον Τελικό και τους φιλάθλους της για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και να συγχαρούμε  την κυπελλούχο ομάδα του «ΜΕΓΆΛΟΥ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΛΛΙΘΈΑΣ»  για την επιτυχία της κατάκτησης  41ου Κυπέλλου,  για τον τρόπο που  αγωνίστηκαν και κυρίως για το σεβασμό στον αντίπαλο, το θεσμό και το άθλημα. που υπηρετούμε!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον χορηγό RE/MAX Key για την οικονομική στήριξη.




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ