"


Επιτυχημένη και με πλήθος κόσμου η εκδήλωση της 1η συνάντησης παιδικών και νεανικών χορωδιών στο Άργος Ορεστικό (ΦΩΤΟΣ)


"Μεγάλη η επιτυχία για την 1η Συνάντηση Παιδικών και Νεανικών Χορωδιών Άργους Ορεστικού, που διοργανώθηκε από τον Μορφωτικό Σύλλογο «Η Ορεστίς» και τον Δήμο Άργους Ορεστικού,


και εντάχθηκε στο πλαίσιο του 20ου Διεθνούς Χορωδιακού φεστιβάλ.

Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή βραδιά στην οποία πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά - μέλη των Παιδικών χορωδιών, έζησαν  Σάββατο βράδι (13/4), στο Πολιτιστικό Κέντρο Αργους Ορεστικού, οι πολυάριθμοι θεατές, που δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην αίθουσα του Κέντρου.

Συμμετείχαν Νεανικές Χορωδίες από την πόλη της Καστοριάς, η Εφηβική χορωδία του Συλλόγου "Αθανάσιος Χριστόπουλος" με μαέστρο την κα. Νικολέτα Παπάζογλου και η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς με μαέστρο τον κ. Ντίνο Ταμβάκη, του Άργους Ορεστικού η Νεανική χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου "Ορεστίς" με μαέστρο την κα. Αργυρώ Χαραλάμπους, η Παιδική και Νεανική χορωδία "Βελβενδινές φωνές" του Βελβεντού Κοζάνης με μαέστρο την κα. Παππά Αλεξάνδρα και το παιδικό τμήμα Δημοτικής χορωδίας Φαρσάλων με μαέστρο τον κ. Κωνσταντίνο Μπάτη.

Ήταν μία εαρινή μουσική γιορτή, μία πανδαισία παιδικών φωνών και χρωμάτων, που μόνο οι παιδικές χορωδίες έχουν το προνόμιο να μας χαρίσουν.

Θεωρούμε υποχρέωση μας, σαν σύλλογος που υπηρετεί από το 1972 το χορωδιακό κίνημα, την υποστήριξη των προσπαθειών που καταβάλουν, σε δύσκολους μάλιστα καιρούς, οι σύλλογοι στον τομέα των παιδικών και νεανικών χορωδιών και την προβολή του σημαντικού τους έργου, στο ευρύτερο κοινό, μέσα από τέτοιες συναντήσεις.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους Μαέστρους, τα παιδιά των Χορωδιών και στους συλλόγους που διακονούν το παιδικό χορωδιακό κίνημα και προσφέρουν στα παιδιά την δυνατότητα ενασχόλησης με αυτό το είδος της τέχνης και πνευματικής καλλιέργειας.

Για τον σύλλογο ¨"Ορεστίς", η εξαιρετική εμφάνιση της Νεανικής Χορωδίας, αποτελεί μία επιβράβευση της προσπάθειάς που καταβάλει η Μαέστρος μας κα. Αργυρώ Χαραλάμπους και τα παιδιά της Χορωδίας μας και δικαιώνει απόλυτα τον στόχο που έχουμε θέσει σαν διοίκηση , για δημιουργία μίας Νεανικής Χορωδίας, η οποία θα σταθεί αντάξια δίπλα στην Μεικτή Πολυφωνική Χορωδία Ενηλίκων της «Ορεστίδος» και θα αποτελέσει τους μελλοντικούς χορωδούς της.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις Χορωδίες για την θαυμάσια βραδιά!"

Πήγη: Κώστας Αδάμ facebook page (Η Ορεστίς)

































Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ