"


"ΕΛΠΙΔΑ": Γ. Ζεμπιλιάδου "Κοινό όραμα μας να ξαναβάλουμε τον τόπο στον δρόμο της ανάπτυξης"


Την στήριξη των πολιτών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ζήτησε η υποψήφια Περιφερειάρχης κα. Γεωργία Ζεμπιλιάδου και επικεφαλής

του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ», κα. Γεωργία Ζεμπιλιάδου, από την αίθουσα της Στέγης Ποντιακού Πολιτισμού Κοζάνης, το μεσημέρι της Κυριακής, 21 Απριλίου 2019, στην διάρκεια της ομιλίας της όπου, ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις, ενώ παρουσίασε και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους Κοζάνης, Καστοριάς, Γρεβενά και Φλώρινα.  «Η δική μου υποψηφιότητα είναι μια αυτοδιοικητική υποψηφιότητα που δεν υπακούει σε κομματικά χρίσματα και διορισμούς άνωθεν. Ως υποψήφια Περιφερειάρχης θέλω να ενεργώ για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και για τους πολίτες της» τόνισε η υποψήφια Περιφερειάρχης, αφήνοντας αιχμές τόσο για τον νυν Περιφερειάρχη  και εκ νέου υποψήφιο, κ. Θόδωρο Καρυπίδη, όσο και για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Κασαπίδη.

Η κα. Ζεμπιλιάδου στην ομιλία της έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην διεκδίκηση πόρων από την Ε.Ε., στον επιχειρηματικό κόσμο  και την στήριξη που πρέπει να έχουν με τις απαιτούμενες υποδομές, στους νέους και στις θέσεις εργασίας που πρέπει να δημιουργηθούν  και έκανε λόγο για «επίδομα» εργασίας, αντί για επίδομα ανεργίας. Μίλησε για ολοκληρωμένα προγράμματα ανάπτυξης την ενίσχυση του αγροτικού τομέα ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προγραμματικές θέσεις του Συνδυασμού για την υγεία στον τουρισμό τον πολιτισμό και τον αθλητισμό.

Καταλήγοντας η  υποψήφια Περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι κοινό όραμα του Συνδυασμού και των υποψηφίων  που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο είναι η αγάπη τους  για τον τόπο και η απόφαση  τους να τον ξαναβάλουν στο δρόμο της ανάπτυξης. Υπερτονίζοντας παράλληλα ότι  ο Συνδυασμός είναι ένας πολυσυλλεκτικός και τον συνθέτουν άνθρωποι από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα.







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ