"


Άργος Ορεστικό: Ύψους 169.000 € η δεύτερη προγραμματική σύμβαση για εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου


Επιπλέον συναντήσεις του Δημάρχου Άργους Ορεστικού στην Αθήνα για θέματα του Δήμου


Υπεγράφη σήμερα το μεσημέρι η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κου. Γιώργου Βασιλειάδη και του Δημάρχου Άργους Ορεστικού κου. Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου για το έργο «Συντήρηση εγκαταστάσεων Αθλητικού Σταδίου Άργους Ορεστικού», προϋπολογισμού 169.000 €.

Πρόκειται για παρεμβάσεις στις κερκίδες και στους χώρους κάτω από αυτές (δημιουργία αίθουσας ιατρείου, γραφείου και αθλητικού εξοπλισμού), κατασκευή μεταλλικού στεγάστρου, εγκατάσταση συστήματος θέρμανσης για τους χώρους των αποδυτηρίων, γραφείων, κυλικείου κ.λπ. και εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών.

Η πρώτη φάση εργασιών, ύψους 182.000 €, που αφορά στην αποκατάσταση-επισκευή του συνθετικού δαπέδου του στίβου (ταρτάν) και στη βελτίωση του χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου βρίσκεται ήδη σε διαδικασία ανάδειξης προσωρινού αναδόχου.

Η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης έγινε παρουσία της Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κας. Ολυμπίας Τελιγιορίδου, την οποία ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί θερμά για τη συνδρομή της. Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει και στους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου που επιμελήθηκαν την εκπόνηση των απαιτούμενων τεχνικών μελετών.

Μετά την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Κεπαπτσόγλου πραγματοποίησε συνάντηση με τη Διευθύνουσα Σύμβουλο και Αντιπρόεδρο της ΔΕΔΑ (Δημόσια Επιχείρηση Διανομής Δικτύων Αερίου) κα. Στεφανία Μωσσέ και τον Διευθυντή Στρατηγικού Σχεδιασμού και Χρηματοδοτήσεων της Δημόσιας Επιχείρησης κ. Κωνσταντίνο Διονυσόπουλο, κατά την οποία συζητήθηκε το χρονοδιάγραμμα έναρξης των εργασιών κατασκευής των εσωτερικών δικτύων μέσης και χαμηλής πίεσης φυσικού αερίου στην περιοχή μας.

Τέλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών, Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης για να ενημερωθεί για την αξιολόγηση της πρότασης που έχει υποβάλει ο Δήμος για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου Άργους Ορεστικού, ύψους 1.020.000 €, η οποία αναμένεται τελικά να ενταχθεί εντός των ημερών.


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ