"


Απολογισμός για το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας που πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά

Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας διοργανώθηκε φέτος για 9η συνεχή χρονιά με τη συμμετοχή 16 πόλεων από όλη την Ελλάδα δίνοντας τη δυνατότητα σε μαθητές/τριες


όλων των τάξεων της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να δημιουργήσουν και να παρουσιάσουν ψηφιακά  έργα που αναπτύσσουν στο σχολείο τους. Βασικό χαρακτηριστικό των έργων είναι η εφαρμογή γνώσεων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.  

Το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ στη Δυτική Μακεδονία (Καστοριά) πέτυχε όλους τους στόχους του: διασκέδαση, συνεργασία, μάθηση, καινοτομία, υπολογιστική σκέψη.

Συμμετείχαν ενεργά με παρουσιάσεις, εργαστήρια και έργα 41 μαθητικές ομάδες, περισσότεροι από 500 μαθητές/τριες και 80 εκπαιδευτικοί. Εκατοντάδες επίσης ήταν οι επισκέπτες.

Ευχαριστίες από καρδιά αποδίδονται:

    Στους Μαθητές/τριες για την αγάπη τους στην πληροφορική παιδεία.

    Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και ιδιαίτερα τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αδαμόπουλο για την εξαιρετική εκπαιδευτικής αξίας χορηγία - ένα πλήρες σετ εκπαιδευτικής ρομποτικής για κάθε σχολείο.

    Στους Εκπαιδευτικούς για το πολυδιάστατο έργο τους.

    Στις φοιτητικές ομάδες IEEE – Student Branch of Western Macedonia και την Ομάδα Επικοινωνίας στο Εργαστήριο Ψηφιακών Μέσων και Στρατηγικής Επικοινωνίας για την επαγγελματική τους υποστήριξη-συνεισφορά.

    Στα τμήματα ΤΕΙ Διεθνούς Εμπορίου, Μηχανικών Πληροφορικής, Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας για τη φιλοξενία και υποστήριξη τους.


Απολαύστε τα hightlights του Φεστιβάλ στον παρακάτω σύνδεσμο http://bit.ly/2GuR5mE

Ανανεώνουμε το ραντεβού για το 2020 στην Καστοριά αλλά και στις άλλες πόλεις της Δυτικής Μακεδονίας!

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή




Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ