"


ΑΝΑΤΡΟΠΗ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ: "Έπεσαν οι μάσκες από το ΚΙΝΑΛ Δυτ. Μακεδονίας


"ΑΝΑΤΡΟΠΗ μέχρι τελικής νίκης στα πολιτικά παιχνίδια με το μέλλον της Περιφέρειας μας.


Έπεσαν οι μάσκες από το  ΚΙΝΑΛ  Δ. Μακεδονίας. ΑΝΑΤΡΟΠΗ μέχρι τελικής νίκης  στα πολιτικά παιχνίδια με το μέλλον της Περιφέρειας μας.

Καλωσορίζουμε  στην δημόσια συζήτηση για τις Περιφερειακές Εκλογές στη Δυτική Μακεδονία το  πολιτικό κόμμα ΚΙΝΑΛ στην προσπάθεια του  να τείνει  χέρι βοηθείας  στον «ανεξάρτητο-από-την αλήθεια» συνδυασμό με επικεφαλής το  στέλεχος  του, κας. Γεωργίας  Ζεμπιλιαδου.

Μόλις καταδείξατε με τον καλύτερο τρόπο πόσο ανεξάρτητη από κόμματα και από εξαρτήσεις είναι η κα. Ζεμπιλιάδου. Επίσης, μόλις αποδείξατε τον σφιχτό σας εναγκαλισμό με τις πολιτικές της καταστροφικής συγκυβέρνησης  Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ που ακόμα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα «σπασμένα» τους, από την καταστροφή που άφησαν στους συμπολίτες μας.

Εξακολουθείτε να μας κοροϊδεύετε λέγοντας χωρίς ντροπή ότι ψηφίσατε υπέρ της πρότασης για την προσθήκη στο άρθρο 21 της προστασίας της Ενέργειας και του Νερού ως Δημόσιο αγαθό στην πρόσφατη Συνταγματική Αναθεώρηση.

Ξαναθυμίζουμε λοιπόν την Αλήθεια:

Στην πρώτη ψηφοφορία μετείχαν 274 βουλευτές. Απείχαν οι Bουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, εκτός του κου. Ανδρέα Λοβέρδου (να τον χαίρεστε ) καθώς και οι Bουλευτές της Ένωσης Κεντρώων πλην του κου. Γιάννη Σαρίδη. Δεν ψήφισαν, επίσης, ο κ. Πάνος Καμμένος, ο κ. Αριστείδης Φωκάς, ο κ. Γιώργος Κασαπίδης και ο κ. Στάθης Παναγούλης. Η ψηφοφορία έγινε με ενοποιημένο ψηφοδέλτιο, το οποίο περιείχε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. αλλά και όσες συγκέντρωσαν παραπάνω από 50 υπογραφές.

Η πρόταση έλαβε 153 ΝΑΙ.  ΠΟΥ  ήταν οι Βουλευτές σας κύριοι του ΚΙΝΑΛ και κυρία Ζεμπιλιαδου;

Οι Βουλευτές σας ήταν έξω από την αίθουσα και απείχαν.

Ένας μόνο ψήφισε από εσάς. Κλωτσήσατε την ιστορική ευκαιρία  να  κατοχυρωθούν από το Ελληνικό Σύνταγμα σαν δημόσια αγαθά, στην επόμενη Αναθεωρητική Βουλή ΜΕ ΑΠΛΗ πλειοψηφία. Δυστυχώς, εξ αιτίας σας στην επόμενη Βουλή θα πρέπει να συγκεντρωθούν 180 ψήφοι  ενώ θα μπορούσατε να το είχατε "τελειώσει" το καυτό θέμα από τώρα.

Το ίδιο κάνατε και στην δεύτερη και... τελειωτική ψηφοφορία [ -άρθρο 21 (προσθήκη παραγράφου 7) (προς την κατεύθυνση κατοχύρωσης του δημόσιου ελέγχου των βασικών κοινωνικών αγαθών, όπως το νερό και η ηλεκτρική ενέργεια, ώστε τα δίκτυα διανομής τους να υπόκεινται σε καθεστώς δημόσιας υπηρεσίας και να τελούν σε δημόσιο έλεγχο και προς την κατεύθυνση κατοχύρωσης των κοινών αγαθών): 158 "ΝΑΙ", 112"ΟΧΙ", 2 "ΠΑΡΩΝ". Στην πρώτη ψηφοφορία, η διάταξη είχε λάβει 154 "ΝΑΙ", 115 "ΟΧΙ", 3 "ΠΑΡΩΝ"]

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ότι  αυτό ακριβώς,  ενδιαφέρει τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας και ΟΧΙ τα πολιτικά σας κολπάκια «ψηφίζει ένας για όλους»;

Τόσο πλέον  τα κομματικά σας συμφέροντα και οι πολιτικές σας συμμαχίες είναι  υπεράνω του κοινού καλού της Περιφέρειας μας;

Ο κ. Θόδωρος Καρυπιδης ήταν αυτός που το 2014 είπε πρώτος, ξεκάθαρα και βροντερά  ότι ΔΕΝ πουλάμε ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΝΕΡΟ. Ο κ. Καρυπίδης  μόνος του, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, με την εντολή του λαού της Δυτικής Μακεδονίας  συγκρούστηκε με τους ΠΑΝΤΕΣ. Ο κ. Καρυπίδης  με παρέμβαση του  στην αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Βουλής  και στην Δημόσια Διαβούλευση για το επίμαχο νομοσχέδιο της Συνταγματικής  Αναθεώρησης  πήρε ξεκάθαρη στάση.

Αλήθεια πόσο ψεύτικο και υποκριτικό είναι να ξαναλέτε ότι το κόμμα σας το είχε στις βασικές προτάσεις αλλά τελικά, πλην του κ. Λοβέρδου (να τον ξαναχαίρεστε) ΔΕΝ το ψήφισε, γιατί οι Βουλευτές σας απείχαν, παίζοντας παιχνιδάκια  με τους θεσμούς και το Σύνταγμα ;

Να γιατί κύριες/οι του ΚΙΝΑΛ συνεχίζουμε να έχουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ σαν βασικό πρόταγμα  του συνδυασμού μας. Για να γλυτώσουμε  μια και καλή από τέτοιες παλαιοκομματικές  συμπεριφορές στις 26 του Μάη."
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ