"


7 πρωταθλητές ζητούν αναβολή αναδιάρθρωσης και… απειλούν

Εφτά από τους οκτώ φετινούς πρωταθλητές της Γ΄ Εθνικής, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα (ως προς την κανονική διάρκεια), με εξαίρεση τη Βέροια, ζητούν την αναβολή της αναδιάρθρωσης.

Ο λόγος για Καβάλα, Κρόνο Αργυράδων, Ολυμπιακό Βόλου, Ιεράπετρα, Ιάλυσο, Αιγάλεω και Ασπρόπυργο που συνέταξαν, συνυπογράφουν και κοινοποιούν ανοιχτή επιστολή, τονίζοντας ότι σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθεί το αίτημά τους, είναι διατεθειμένοι να τραβήξουν το θέμα στα άκρα και να μην «κατέβουν» στο νέο πρωτάθλημα!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κοινού «μετώπου» κατά της αλλαγής στις δομές των κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου:

«Αγαπητοί κύριοι, έχουμε και εμείς φωνή. Πόσο μάλλον που αρκετές ομάδες από εμάς, έχουμε γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι δεν έχουμε και ανάγκη να κανονίζουν για μας άλλοι που έχουν δικά τους συμφέροντα. Για την αναδιάρθρωση δε μας ρώτησε κανείς. Το σχέδιο που μας προτείνετε, το αντικρούουμε κυρίως για οικονομικούς λόγους, αφού τα έξοδα μετακινήσεων, της διαιτησίας και τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα και παράβολα υπερβαίνουν των λιγοστών χρημάτων που προτίθεστε να μας δώσετε.

Προτείνουμε τη δεύτερη την τάξη κατηγορία με δύο ομίλους, ώστε όχι μόνο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεατές, αλλά και για να δικαιωθεί ο αγώνας των ομάδων μας που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά σε περίοδο κρίσης, για να πρωταγωνιστήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Δε θα πληρώνουμε μόνο εμείς και άλλοι να εισπράττουν πακτωλό χρημάτων.

Ζητάμε:

1. Την αναβολή της αναδιάρθρωσης

2. Τη συμπαράσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας που πλήττονται, αφού είτε παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνουν, είτε υποβιβάζονται μια ή δύο κατηγορίες.

3. Τη συμπαράσταση όλων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας, καθώς πλήττονται το 98% των ομάδων τους.

4. Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ.

5. Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, για να του εκθέσουμε τη γνώμη μας που τη θεωρούμε δίκαιη.

Σε αντίθετη περίπτωση αποφασίσαμε να μην κατεβούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».

Πηγή: mikriliga.com
Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ