"


Xωρίς «2» η 18η αγωνιστική στην Α’ ΕΠΣ

Τα 18 γκολ που σημειώθηκαν, τα φυσιολογικά αποτελέσματα και η απουσία του «2» ξεχώρισαν στην 18η αγωνιστική για το πρωτάθλημα “PIZZA &BAR FOOD “Η ΠΑΠΙΑ” της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς.

Το σκορ της ημέρας με το επιβλητικό 6-0 επί της Δόξας Κορησού σημείωσε ο Παναργειακός, παραμένοντας στην 2η θέση, ενώ διαθέτει, πλέον την παραγωγικότερη επίθεση του πρωταθλήματος με 48 γκολ, καθώς και την καλύτερη άμυνα με 6 γκολ παθητικό.



Ακλόνητη και αήττητη στην κορυφή διατηρήθηκε η Αστραπή Μεσοποταμίας, σημειώνοντας την 15η νίκη της επί του Κρόνου με το ευρύ σκορ 4-0.

Την ρεβάνς από τον πρόσφατο αποκλεισμό του από τον Τελικό Κυπέλλου πήρε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, ο οποίος ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη λύγισε την αντίσταση της μαχητικής Δόξας Αμπελοκήπων, επικρατώντας με  το καθαρό σκορ 2-0.



Οι «κυανόλευκοι» συνέχισαν το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους, αφού μετράνε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, παραμένοντας σταθερά στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ αντίθετα οι «μαυραετοί» πέρασαν μόνοι τους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και εξακολουθούν να κινδυνεύουν με υποβιβασμό.

Την πρώτη ισοπαλία 2-2, εντός έδρας παραχώρησε η Ομόνοια Βογατσικού στην ενδιαφέρουσα αναμέτρησή της με τον Ηρακλή Πολυκάρπης, που ήταν και το μοναδικό «Χ» στις 4 μέχρι σήμερα μεταξύ τους αναμετρήσεις.



Οι γηπεδούχοι να και προηγήθηκαν με 2-0 στο σκορ, στην επανάληψη οι «πράσινοι» κατάφεραν να πετύχουν 2 γκολ και να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας, συμπληρώνοντας 4 ματς χωρίς ήττα.
Φρένο στην αρνητική παράδοση που είχε στα Γραμμοχώρια έβαλε η μαχητική ΑΕ Βιτσίου μετά το ισόπαλο 0-0 που απέσπασε, επιστρέφοντας, παράλληλα μετά από  δύο αγωνιστικές στα θετικά αποτελέσματα, ενώ άγγιξε και το «2» αφού είχε ευκαιρίες με πιο σημαντική το ένα δοκάρι.



Στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού παρέμειναν ΑΟ Κάστωρ και Πεντάβρυσος μετά το ισόπαλο 1-1, στη μεταξύ τους μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αναμέτρηση, που ήταν και η 2η ισοπαλία στα 13 συνολικά που έχουν δώσει από το 1986 μέχρι σήμερα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)







Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ