Τί μαγειρεύουμε αύριο Τετάρτη;

Το μενού για αύριο Τετάρτη 20/3 προτείνει:


Κριθαράκι σε σούπα με αγκινάρες
 
Υλικά

    160 γρ ζυμαρικά
    250 γρ αγκινάρες κομμένες σε φέτες
    100 γρ αποφλοιωμένες ντομάτες
    50 γρ αλεύρι
    100 ml ζωμό
    3 κουταλιές εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
    1 κλωναράκι δενδρολίβανο
    1 σκελίδα σκόρδο
    1 ποτήρι λευκό κρασί
    παρμεζάνα
    αλάτι
    πιπέρι

Εκτέλεση
  •     Σε μία κατσαρόλα ροδίστε το σκόρδο στο ελαιόλαδο, αφαιρέστε το και προσθέστε τις ψιλοκομμένες ντομάτες.
  •     Σοτάρετε τις αγκινάρες σε μία κατσαρόλα, σβήστε με το κρασί, αφήστε το να εξατμιστεί και αρωματίστε με το δεντρολίβανο.
  •     Προσθέστε αλεύρι, ντομάτα, ανακατέψτε, προσθέστε λίγο ζωμό, αλατοπιπερώστε και βράστε για 10 λεπτά.
  •     Βράστε τα ζυμαρικά στη σούπα και πασπαλίστε με παρμεζάνα.
Πηγή: cookpad.com


Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ