"


Ραδιολέσχη Καστοριάς: Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα "Κεραίες και ακτινοβολίες"

Ανακοινώνουμε τη διεξαγωγή απογευματινής εκδηλώσεως, ανοιχτής προς κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη ή οργανωμένο φορέα του νομού Καστοριάς, με θέμα «Ακτινοβολίες».


Στην εκδήλωση αυτή, θα γίνει εκτενής και ευρεία ανάπτυξη του κάθε είδους και μορφής των ακτινοβολιών, από οπού και αν αυτές πηγάζουν, με σκοπό την ενημέρωση για τις επιπτώσεις τους στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και την ορθολογική, όσο και ασφαλή χρήση των οικιακών, προσωπικών και επαγγελματικών ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών μας.

Επιπλέον, θα γίνει μια τεκμηριωμένη προσέγγιση στο μείζον θέμα των δομών και των μορφών των κεραιοσυστημάτων, που χρησιμοποιούνται από τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, με κύριο σκοπό, πέρα από την τεχνική ενημέρωση, την απομυθοποίηση των διαφόρων φημών, μέσα από την υπεύθυνη τοποθέτηση της Ραδιολέσχης Καστοριάς.

Το θέμα της εκδηλώσεως θα αναπτυχθεί με τη χρήση πλούσιου οπτικοακουστικού υλικού και εργαστηριακού εξοπλισμού, από το μέλος της Ραδιολέσχης Καστοριάς και επίτιμο Πρόεδρο αυτής κύριο Στέργιο Φίσκα (sv2rm).

Μετά το πέρας της εκδηλώσεως, θα ακολουθήσει ανοικτή συζήτηση, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την επίλυση εξειδικευμένων αποριών, από τον εισηγητή του θέματος και τους συνεργάτες του.

Η όλη εκδήλωση, λόγω του εξαιρετικού θεματικού ενδιαφέροντος που παρουσιάζει, έχει λάβει την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, καθώς και των Δήμων Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου.

Κρίνοντας ότι το θέμα των ακτινοβολιών είναι διαρκώς επίκαιρο, αλλά και πάντοτε ενδιαφέρον, σας αναμένουμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 18:00, στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Καστοριάς (Μεγάλου Αλεξάνδρου και Διοικητηρίου).

Το Δ.Σ. της Ραδιολέσχης Καστοριάς


ΡΑΔΙΟΛΕΣΧΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δη.Να.Κ. Καστοριά 52 100

τηλ. επικ. 69322 20739 - e-mail : info@sz2rck.gr - website: www.sz2rck.gr

Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ