"


Β’ ΕΠΣ : Οι Ροσσονέρι στα play off. Νίκη, 2-1 με ανατροπή επί της Οινόης



Με την διεξαγωγή της 14ης αγωνιστικής ημέρας, ολοκληρώθηκε σήμερα η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας, ενώ αναδείχθηκε η τετράδα που θα συμμετέχει στα play off για την διεκδίκηση της μίας προνομιούχου θέσης για την κατηγορία των ΜΕΓΑΛΩΝ.



Η 1η θέση θα εξαρτηθεί από το ματς Ελπίδες-Νεστόριο που αναβλήθηκε με τους κιτρινόμαυρους, ωστόσο, να έχουν πολλές ελπίδες (βολεύονται ακόμα και με ισοπαλία), για την κατάκτησή της που θα τις δώσει το πλεονέκτημα των μπόνους.

Έτσι, Ελπίδες Μεσοποταμίας,  Εθνικός Βασιλειάδας, Νεστόριο και Ροσσονέρι, θα είναι η τέσσερεις ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off, διεκδικώντας την άνοδό τους στην Α’ κατηγορία.

Την έκπληξη της ημέρας έκανε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου σημειώνοντας την πρώτη εντός έδρας νίκη του με σκορ 2-1 επί του Εθνικού Βασιλειάδας, ενώ στο ματς της ημέρας, οι Ροσσονέρι πέτυχαν σπουδαία νίκη με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή επί της Φλατσάτας Οινόης.

Με τη νίκη τους αυτή, η ομάδα του Άργους Ορεστικού εξασφάλισε την είσοδό της στα play off, ενώ αντίθετα, η Φλατσάτα Οινόης, που χρειαζόταν μόλις έναν βαθμό, τελικά δεν τα κατάφερε μένοντας εκτός… νυμφώνος.

Τα αποτελέσματα
ΡΟΣΣΟΝΕΡΙ – ΟΙΝΟΗ                  2-1
ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ-ΒΑΣΙΛΕΙΔΑ            2-1
ΕΛΠΙΔΕΣ Μ. – ΝΕΣΤΟΡΙΟ        Ανεβλ.


BAΘΜΟΛΟΓΙΑ  ΤΕΛΙΚΗ
1
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ.
33
16
25
2
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ
23
16
23
3
ΝΕΣΤΟΡΙΟ
25
13
22
4
ΡΟΣΟΝΕΡΙ
18
16
18
5
ΟΙΝΟΗ
13
14
16
6
ΛΕΥΚΗ
21
35
7
7
ΚΩΣΤΑΡΑΖΙ
12
35
7


*Ενα ματς λιγότερο έχουν Ελπίδες Μ. και Νεστόριο






Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ