"


Το «πικρό» παράπονο της Ομόνοιας Βογατσικού

Θα θέλαμε να πάρουμε θέση σε όσα συμβαίνουν εν' όψει του Ημιτελικού αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα της Καλλιθέας.


Αν και ο αγώνας είχε αρχικά οριστεί για τις 27 Φεβρουαρίου, μετά από συνεννόηση, εξαιτίας των υποχρεώσεων της Καλλιθέας, αποφασίστηκε από κοινού, ο αγώνας να γίνει στις 6 Μαρτίου, ώστε να μπορέσει η Καλλιθέα να ανταποκριθεί τα μέγιστα στους αγώνες που είχε μπροστά της και να παραμείνει στην κατηγορία.

Λόγω, όμως, των απουσιών που θα υπάρξουν στο σωματείο μας, εξαιτίας του ότι ο ημιτελικός θα είναι ήμερα Τετάρτη και οι περισσότεροι παίκτες μας εργάζονται ή βρίσκονται εκτός νομού (φοιτητές), ζητήσαμε ο αγώνας να αλλάξει εκ νέου ημερομηνία και να οριστεί για το Σαββάτο 9 Μαρτίου, μιας και τόσο η δική μας ομάδα όσο και της Καλλιθέας θα έχουν ρεπό από το πρωτάθλημα.



Περιμέναμε να υπάρξει η ανάλογη συνεργασία τόσο με την ΕΠΣ Καστοριάς, όσο και με το σωματείο της Καλλιθέα,ς πράγμα που δεν συνέβη. Και οι δύο από την πλευρά τους αρνήθηκαν το αίτημά μας.

Ως ΔΣ απευθυνόμενοι στον κόσμο που μας ακλουθεί και βρίσκεται πάντα δίπλα μας, θα θέλαμε να πούμε πως κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και πράξαμε τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να αγωνιστεί απέναντι στην καλύτερη ομάδα του νομού, έχοντας όμως στην φαρέτρα μας όλα μας τα "όπλα".

θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ελπίζουμε πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, όσο δύσκολο και αν θα είναι αυτό παίζοντας έναν τόσο σημαντικό αγώνα με τόσο σημαντικές απουσίες από την πλευρά μας.

 Με εκτίμηση
ΤΟ ΔΣ ΑΠΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ





Created and Support by Byte1 | Copyright © 2018 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ